Bibliotheekleden krijgen een stevige upgrade van hun digitale dienstverlening met de lancering van een nieuwe bibliotheekwebsite en uitleensysteem.

De bibliotheek van Ham en de meeste andere Limburgse bibliotheken hebben een nieuwe website. Hiermee trekken we volop de kaart van gebruiksgemak voor de leners. Info vinden over de bib, geïnspireerd worden om meer te lezen, ontleningen en verleng…

Lees verder

Speciaal voor de Jeugdboekenmaand maakte Marijke Umans met haar Roodvonk-band een Leeslied. Een echte ode aan het lezen. Kijk en zing je mee?

Bron: boek.be

 

Lees verder
Libris logo

In de kijker

Libris literatuurprijs

De Libris Literatuur Prijs wordt toegekend voor de beste oorspronkelijk Nederlandstalige roman. Met de prijs is een geldbedrag van in totaal 65.000 euro gemoeid (2.500 euro voor de zes genomineerde auteurs en 50.000 euro voor de winnaar)… Lees verder

Logo Jeugdboekenmaand 2019

Maart is Jeugdboekenmaand in de bib

Er zijn goede vrienden, beste vrienden, verloren en vergeten vrienden, vrienden van op school, vrienden van de sportclub, vrienden die familie zijn, oude vrienden, nieuwe vrienden, voorlopig nog onbekende vrienden, onzichtbare vrienden, boekenvrienden, dierenvrienden, Facebookvrienden, verre vrienden, vrienden voor heel even en vrienden voor altijd.

Lees verder