Maandag 15 juni heropent de bibliotheek de deuren. Je kon er al terecht voor fietskaarten, wandelkaarten, visvergunningen, zaal info, HAMbons... maar vanaf maandag kan je ook zelf opnieuw boeken en films kiezen. Je bent van harte welkom, we hebbe…

Lees verder

Maandag 25 mei heropent het VrijeTijdsPunt de deuren. Je kan er terecht voor fietskaarten, wandelkaarten, visvergunningen, zaalinfo, HAMbons... De bib en het leescafé blijven voorlopig nog gesloten. Materialen lenen kan via de afhaalbib. Je bent …

Lees verder
(c) Pixabay

Ham leest!

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje: iedereen heeft even huisarrest. Wat een abrupt einde van de Jeugdboekenmaand! Gelukkig is er ook goed nieuws. We hebben nu veeeeel tijd om voor te lezen of zelf te lezen. Wij maakten alvast een lijstje met heel wat leuke leestips. Heb jij er ook? Deel ze!

En ook heel wat auteurs zijn creatief aan de slag gegaan om toch in contact te blijven met hun lezers. Kijk maar eens naar dit aanbod. Zo kan je zelfs zonder boeken genieten van mooie verhalen!

Lees verder

Zing mee met het Leeslied

Speciaal voor de Jeugdboekenmaand maakte Marijke Umans met haar Roodvonk-band een Leeslied. Een echte ode aan het lezen. Kijk en zing je mee?

Bron: boek.be

 

Lees verder