DVD
Néerlandais
De jonge Suus vormt met pianist Jasper het duo 'Roodkapje'. Ze worden uitgenodigd om mee te doen aan 'The Voice of Holland' maar ze vallen in handen van de louche manager Wolf.
Titre
Roodkapje
Directeur
Will Koopman
Acteur
Julia Akkermans 1991- Beau Schneider Thomas Acda 1967- Bianca Krijgsman Elsje De Wijn 1944- Raymond Thiry
Antécédent bibliographique
Jacob Grimm Wilhelm Grimm
Titre uniforme
Roodkapje : een modern sprookje
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Entertainment, © 2017
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2017
Durée
68 minuten
Note
Nederlands gesproken, Nederlandse ondertiteling voor doven en slechthorenden
EAN
8711983967106

Commentaires

'Roodkapje' is het vierde bekende sprookje dat door regisseur Will Koopman en scenarioschrijver Roos Ouwehand in een modern jasje is gestoken. De hoofdrollen worden weer gespeeld door bekende acteurs, onder meer Thomas Acda, Beau Schneider, Bianca Krijgsman, Nicolette van Dam, Martijn Krabbé en Lies Visschedijk. De nog onbekende Julia Akkermans speelt de titelrol. Suus (Akkermans) is een bijdehand meisje dat een opleiding tot kapster volgt, maar droomt van een carrière als singer-songwriter. Omdat Suus altijd een rood honkbalpetje draagt, is haar bijnaam ‘Roodkapje’. Samen met pianist Jasper de Jager (Schneider) vormt ze het duo ‘Roodkapje’. Wanneer ze meedoen aan een talentenjacht met een prachtige ballad, worden ze opgemerkt door scouts van ‘The voice of Holland’ en krijgen een uitnodiging om mee te doen aan deze show. Maar ook de louche manager Wolf (Raymond Thiry) heeft plannen met het tweetal. Uitgezonden door RTL4 op 1 januari 2017 rond de bekendmaking van de miljoenenprijs van …Lire la suite

À propos de Will Koopman

Will Koopman, née le 12 octobre 1956 à Amsterdam, est une réalisatrice, productrice, scénariste et actrice néerlandaise.

Filmographie

Cinéma

  • 2009 : The Dark House (nl)
  • 2011 : Vipers Nest (nl) (Gooische Vrouwen)
  • 2012 : De verbouwing
  • 2014 : Assepoester: een modern sprookje (nl)
  • 2014 : Gooische Vrouwen 2 En lire plus sur Wikipedia