DVD
Néerlandais
Om de populariteit van de monarchie te vergroten is een koninklijk huwelijk gewenst. Er wordt een reallifeshow georganiseerd waarin de kroonprins op zoek gaat naar een geschikte bruid.
Titre
Prinses op de erwt
Directeur
Will Koopman
Antécédent bibliographique
Hans Christian Andersen
Acteur
Sigrid Ten Napel Teun Luijkx Loes Luca Peter Bolhuis Jan Kooijman 1981-
Titre uniforme
Prinses op de erwt : een modern sprookje
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Entertainment, copyright 2016
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2016
Durée
71 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands voor slechthorenden
EAN
8717344759496

Commentaires

Moderne bewerking van het sprookje van Hans Christian Andersen, geregisseerd door Will Koopman, die werkte volgens dezelfde formule als 'Assepoester, een modern sprookje' en 'Sneeuwwitje en de zeven kleine mensen'. Koningin Aurelia en Koning Balthazar van Luxenstein staan op het punt hun baan kwijt te raken omdat de populariteit van de monarchie een dieptepunt heeft bereikt. Hun adviseurs wijzen hen erop dat een mooi koninklijk huwelijk voor een ommekeer kan zorgen, maar waar vinden ze zo snel een geschikte prinses voor hun zoon Manuel? Tv-producent Leo de Boer weet een oplossing: een reallifeshow waarin Manuel op zoek gaat naar zijn bruid. Manuel stemt toe, omdat hij hoopt zo zijn grote liefde Julia terug te vinden, het meisje waarmee hij lang geleden een mooie zomermiddag doorbracht. In de hoofdrollen Teun Luijkx, Loes Luca, Peter Bolhuis, Sigrid ten Napel, Kim Feenstra, Pip Pellens, Esmée van Kampen, Ricky Koole en Maryam Hassouni. Uitgezonden door RTL4 rond de bekendmaking van de …Lire la suite

À propos de Will Koopman

Will Koopman, née le 12 octobre 1956 à Amsterdam, est une réalisatrice, productrice, scénariste et actrice néerlandaise.

Filmographie

Cinéma

  • 2009 : The Dark House (nl)
  • 2011 : Vipers Nest (nl) (Gooische Vrouwen)
  • 2012 : De verbouwing
  • 2014 : Assepoester: een modern sprookje (nl)
  • 2014 : Gooische Vrouwen 2 En lire plus sur Wikipedia

Suggestions