DVD
Néerlandais

Het sprookjesboek

Walter De Donder (acteur), Agnes De Nul (acteur), Aimé Anthoni (acteur)
Dans la série:
Public cible:
3-5 ans et plus
Genre:
Billy het sprookjesboek is verdrietig omdat nog nooit iemand aan hem een sprookje heeft voorgelezen. Plop en zijn kaboutervrienden proberen hem op te vrolijken door sprookjes te vertellen en liedjes te zingen. Vanaf ca. 3 jaar.
Sujet
Kabouters
Langue
Néerlandais
Éditeur
Studio 100, 2015
1 dvd-video
Durée
ca. 70 min.
Note
Nederlands gesproken Registratie van de voorstellingen op 1 maart 2015 in Kursaal Oostende
EAN
5414939857812

Commentaires

Registratie van de Plopshow die in het seizoen 2014-2015 in de Vlaamse theaters staat. Kabouter Klus ontvangt een brief van Storm de boekenworm waarin deze schrijft dat hij een groot probleem heeft. Klus en zijn vrienden Plop, Kwebbel en Smal reizen meteen naar het grote mensenhuis waar Storm woont. Dan ontdekken ze dat het gaat om Billy, het sprookjesboek die verdrietig is omdat nog nooit iemand hem een sprookje heeft voorgelezen. De kabouters proberen hem op te beuren door samen met het publiek een uniek sprookje te vertellen vol interactie, humor en verkleedpartijen en natuurlijk hun leukste liedjes. De vorige show heette 'Plopshow: in de speelgoedwinkel' (2013/2014).* Een creatie van Studio 100. Vanaf ca. 3 jaar.

À propos de Walter De Donder

CC BY-SA 4.0 - Image by Michiel Dumon

Walter de Donder, né le 12 juillet 1960 à Bruges, est un acteur flamand.

De Donder est un militant et homme politique actif au sein du CD&V et fut élu en 2000 sous la bannière du CVP. Il est échevin de la culture à Affligem depuis 2007. À partir du 1er janvier 2011, il devient bourgmestre d'Affligem.

Filmographie

Télévision

  • 1989 : Samson en Gert : Meneer de burgemeester
  • 1992 : F.C. De Kampioenen : De Haptonoom
  • 1998 : Kabouter Plop : Kabouter Plop
  • 2000 : Brussel Nieuwsstraat : Flik
  • 2005 : Zone stad

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions