DVD
Néerlandais

Het bezoek van Pinki

Walter De Donder (acteur), Agnes De Nul (acteur), Chris Cauwenberghs (acteur)
Dans la série:
Public cible:
3-5 ans et plus
Genre:
De kabouters brengen een brief naar de uitvinder Kabouter Pruts. Daar staat zijn nieuw uitvinding, een reismachine. Die willen ze natuurlijk proberen
Langue
Néerlandais
Éditeur
Studio 100, 2009
1 dvd-video
Durée
ca. 75 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
5414233905226

Commentaires

Na zes speelfilms, negen theatertournees, vier stripalbums en vijf cd's toerden Kabouter Plop en zijn vrienden in 2008-2009 door Nederland en België met de show 'Het bezoek van Pinki'. Klus, Kwebbel, Lui en Plop bezoeken Kabouter Pruts om een brief te bezorgen. Maar Pruts heeft net een nieuwe uitvinding gedaan, een reismachine. Natuurlijk mogen ze niet aan het apparaat komen, maar toch proberen ze stiekem Kwebbels geheime liefde Snorre van de Noordpool te halen. In plaats daarvan komt echter Pinki de pinguin tevoorschijn. (Eerder in de speelfilm 'Plop en de pinguin'). Vervolgens verdwijnt Lui en gaat ook nog de tijdmachine stuk. Hoe brengen ze dit tot een goed einde? De show bevat veel liedjes waaronder de bekende nummers Het Ploplied, Sjoebi doebi dabidee en de Kabouterdans. Opgenomen op 7 december 2008 in het Chassé Theater in Breda.

À propos de Walter De Donder

CC BY-SA 4.0 - Image by Michiel Dumon

Walter de Donder, né le 12 juillet 1960 à Bruges, est un acteur flamand.

De Donder est un militant et homme politique actif au sein du CD&V et fut élu en 2000 sous la bannière du CVP. Il est échevin de la culture à Affligem depuis 2007. À partir du 1er janvier 2011, il devient bourgmestre d'Affligem.

Filmographie

Télévision

  • 1989 : Samson en Gert : Meneer de burgemeester
  • 1992 : F.C. De Kampioenen : De Haptonoom
  • 1998 : Kabouter Plop : Kabouter Plop
  • 2000 : Brussel Nieuwsstraat : Flik
  • 2005 : Zone stad

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions