DVD
Néerlandais

De fopkampioen

Walter De Donder (acteur), Agnes De Nul (acteur), Chris Cauwenberghs (acteur)
Dans la série:
Public cible:
3-5 ans et plus
Genre:
Theatershow waarin Plop en zijn vrienden bezoek krijgen van een mysterieuze fopkabouter.
Sujet
Kabouters, Foppen
Sujet supplémentaire
Belgische films, Vlaamse films
Langue
Néerlandais
Éditeur
Studio 100, 2012
1 dvd-video
Durée
ca. 70 min.
Note
Nederlands gesproken Registratie van de voorstellingen op 19 november 2011 in het Chassé Theater te Breda
EAN
5414233153368
CDR
LAD0221

Commentaires

Vlaamse theatershow van Studio 100 met de avonturen van kabouter Plop, bekend van televisie, theater en bioscoop. Plop en zijn vrienden krijgen bezoek van een mysterieuze fopkabouter. Er volgen een ontploffing, afgeknipte bloemen en vastgelijmde pantoffels; maar wie is eigenlijk de geheimzinnige kabouter die al die grapjes uithaalt? En kunnen de kabouters erom lachen? De show reisde vanaf oktober 2011 t/m april 2012 door Nederland en België in de bekende setting van Walter De Donder als Kabouter Plop, Aimé Anthoni als Kabouter Klus, Chris Cauwenberghs als Kabouter Lui en Agnes de Nul als Kabouter Kwebbel. De fopkabouter wordt gespeeld door Peter Thyssen. Ze zingen veel bekende liedjes zoals Het Ploplied, Laat ons dansen, De ganzenpas en natuurlijk de Kabouterdans. Deze dvd bevat de registratie van de show in het Chassé Theater in Breda op 19 november 2011. Vanaf ca. 3 jaar.

À propos de Walter De Donder

CC BY-SA 4.0 - Image by Michiel Dumon

Walter de Donder, né le 12 juillet 1960 à Bruges, est un acteur flamand.

De Donder est un militant et homme politique actif au sein du CD&V et fut élu en 2000 sous la bannière du CVP. Il est échevin de la culture à Affligem depuis 2007. À partir du 1er janvier 2011, il devient bourgmestre d'Affligem.

Filmographie

Télévision

  • 1989 : Samson en Gert : Meneer de burgemeester
  • 1992 : F.C. De Kampioenen : De Haptonoom
  • 1998 : Kabouter Plop : Kabouter Plop
  • 2000 : Brussel Nieuwsstraat : Flik
  • 2005 : Zone stad

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions