DVD
Anglais

Trolls wereldtour : dance party edition

Walt Dohrn (directeur), Anna Kendrick (interprète), Justin Timberlake (interprète)
Public cible:
6-8 ans et plus
Genre:
Poppy en Knoest ontdekken dat er nóg vijf trollenvolken bestaan, die van andere muziek houden: rock, country, funk, techno en klassiek. Maar Barb, koningin van de hardrock-trollen, wil dat er alleen rock gespeeld wordt. Kunnen Poppy en haar vrienden haar stoppen en de trollen en hun muziek verenigen? Vanaf ca. 6 jaar.
Sujet
Trollen
Titre
Trolls wereldtour : dance party edition
Directeur
Walt Dohrn 1970-
Interprète
Anna Kendrick  (stem) Justin Timberlake 1981- (stem)
Titre uniforme
Trolls world tour
Langue
Anglais
Éditeur
Dreamworks, © 2020
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2020
Durée
ca. 87 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Nederlands, Vlaams Ondertiteling: Engels voor slechthorenden, Frans, Nederlands
EAN
5053083209681

Commentaires

Vervolg op de animatiefilm ‘Trolls’* (2016) van DreamWorks Animation. Trollen zijn kleine wezentjes met felgekleurd haar die altijd vrolijk zijn en veel van muziek en dans houden. Koningin Poppy en haar vriendje Knoest ontdekken dat er nóg vijf trollenvolken bestaan, die van andere muziek houden: rock, country, funk, techno en klassiek. Maar Barb, koningin van de hardrock-trollen, wil dat er alleen rock gespeeld wordt. Poppy en haar vrienden, die van popliedjes houden, zetten alles op alles om Barb te stoppen en de trollen en hun muziek te verenigen. Ab Zagt (Algemeen Dagblad 13-8-’20): ‘(…) Dit soort pittige scènes geven deze zuurstokgekleurde animatiefilm (waarin ook Justin Timberlake weer zijn opwachting maakt met een nieuw nummer) een extra lading die een en ander niet al te kinderachtig maken.’ Eric le Duc (Telegraaf 6-8-’20): ‘(…) Wat volgt is een leuk, maar licht psychedelisch en soms wat vermoeiend avontuur waarin populaire Top 40-meezingers in rap tempo uit de boxen knallen. …Lire la suite

À propos de Walt Dohrn

Walt Dohrn (né le 5 décembre 1970) est un scénariste, réalisateur et acteur américain .

Biographie

Walt Dohrn est plus connu pour avoir été la voix du nain Tracassin (Rumpelstiltskin en VO) dans Shrek 4. Il a été scénariste de la série animée Bob l'éponge et a aussi interprété quelques personnages.

Filmographie

Notes et références

Voir aussi

Liens externes

(en) Walt Dohrn sur l’Internet Movie Database