DVD
Néerlandais

Live & In 't echt

Urbanus (interprète)
Twee theaterprogramma's opgenomen in de Agnietenhof in Tiel, 1983 en het Circustheater in Scheveningen, 1985
Titre
Live & In 't echt
Interprète
Urbanus
Langue
Néerlandais
Éditeur
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Universal, 2005
1 dvd-video
Date d'enregistrement
1983-1985
Durée
c. 195 min.
Note
Taalkeuze: Vlaams Ondertiteling: Vlaams voor doven en slechthorenden
EAN
5050582339208

Commentaires

'Live' is de registratie van het theaterprogramma van seizoen 1982-1984 en werd opgenomen in Tiel. De cabaretier brengt hier zijn bekende liedjes als Een bakske vol met stro, Madammen met een bontjas en Als moeder zingt. 'In 't echt' is een theatershow uit het seizoen 1985 en opgenomen in Scheveningen.

À propos de Urbanus

CC-BY-SA-3.0 - Image by Andrewke

Urbain Servranckx, dont le nom d'artiste est Urbanus (provenant de Urbanus van Anus) est un chanteur comique, acteur et bédéiste belge, né à Schepdaal le 7 juin 1949.

Discographie

  • 1974 - Urbanus van Anus leevend
  • 1975 - Urbanus van anus in de weide/Urbanus van anus op de vijver
  • 1977 - Drie Sprookjes
  • 1978 - Volle maan
  • 1979 - Is er toevallig een Urbanus in de zaal?
  • 1982 - 10 jaar Urbanus Live
  • 1985 - Urbanus plezantst
  • 1985 - Urbanus in 't echt
  • 1995 - Iedereen beroemd

Filmographie

Urbanus produit et apparaît dans plusieurs films :