DVD
Néerlandais

Goud van Urbanus : de hoogtepunten

Urbanus (interprète)

Goud van Urbanus : de hoogtepunten

Dans la série:
Genre:
Een keuze uit de theaterprogramma's Urbanus live, De flauwste van Urbanus, Urbanus in 't echt, Beter 10 krisis in de lucht dan 1 in ons land
Sujet
Urbanus
Titre
Goud van Urbanus : de hoogtepunten
Interprète
Urbanus
Langue
Néerlandais
Éditeur
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Universal, 2005
1 dvd-video
Durée
ca. 60 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
5050582338928

Commentaires

In Goud van ... is een keuze gemaakt uit de volgende theaterprogramma's: Live, De flauwste van Urbanus, In 't echt, Beter 10 krisis in de lucht dan 1 in ons land. Bevat o.a. Coureur, Belastingen, Dierengeluiden, Rarara, wie benne kiek, Het hondje Loemoemba, Kapot wiel.

À propos de Urbanus

CC-BY-SA-3.0 - Image by Andrewke

Urbain Servranckx, dont le nom d'artiste est Urbanus (provenant de Urbanus van Anus) est un chanteur comique, acteur et bédéiste belge, né à Schepdaal le 7 juin 1949.

Discographie

  • 1974 - Urbanus van Anus leevend - Parsifal
  • 1975 - Urbanus van anus in de weide/Urbanus van anus op de vijver - Philips
  • 1977 - Drie Sprookjes - Philips
  • 1978 - Volle maan - Philips
  • 1979 - Is er toevallig een Urbanus in de zaal? - Philips
  • 1982 - 10 jaar Urbanus Live - Philips
  • 1985 - Urbanus plezantst - Philips
  • 1985 - Urbanus in 't echt - Philips
  • 1995 - Iedereen beroemd - Philips

Filmographie

Urbanus produit et apparaît dans plusieurs films :