Livre
Néerlandais

En van waar dit allemaal komt

Urbanus (auteur)

En van waar dit allemaal komt

“Telkens ik klaar was met mijn biografie gebeurde er weer iets grappigs dat er perse bij moest. Ik heb het boek helemaal zelf geschreven want ik wou absoluut geen spookschrijver voor mijn voeten. Mijn verhaal verloopt chronologisch van mijn geboorte tot eergisteren. Ik heb me gefocust op belangrijke en onnozele momenten, vooral diegene waar veel emotie en humor mee gepaard ging. Daar vertel ik

Sujet
Urbanus
Titre
En van waar dit allemaal komt
Auteur
Urbanus
Langue
Néerlandais
Éditeur
[België]: Urbanus, 2021
512 p. : ill.
ISBN
9789464364934 (hardback)

À propos de Urbanus

CC-BY-SA-3.0 - Image by Andrewke

Urbain Servranckx, dont le nom d'artiste est Urbanus (provenant de Urbanus van Anus) est un chanteur comique, acteur et bédéiste belge, né à Schepdaal le 7 juin 1949.

Discographie

  • 1974 - Urbanus van Anus leevend - Parsifal
  • 1975 - Urbanus van anus in de weide/Urbanus van anus op de vijver - Philips
  • 1977 - Drie Sprookjes - Philips
  • 1978 - Volle maan - Philips
  • 1979 - Is er toevallig een Urbanus in de zaal? - Philips
  • 1982 - 10 jaar Urbanus Live - Philips
  • 1985 - Urbanus plezantst - Philips
  • 1985 - Urbanus in 't echt - Philips
  • 1995 - Iedereen beroemd - Philips

Filmographie

Urbanus produit et apparaît dans plusieurs films :