Livre
Néerlandais

Tomtesterom : de handleidingen

Tom Waes (auteur)

Tomtesterom : de handleidingen

Titre
Tomtesterom : de handleidingen
Auteur
Tom Waes
Langue
Néerlandais
Édition
1
Éditeur
Antwerpen: Standaard, 2010
234 p. : ill.
ISBN
9789002235931 (paperback)

Commentaires

In het succesvolle televisieprogramma Tomtesterom onderzoekt presentator Tom Waes, samen met cameraman Nico Surings en klankman Pascal Braeckman, of de zogenaamde 'How to'-boekjes als handleiding in de praktijk wel gebruiksvriendelijk zijn en de gebruiker niet bedriegen. Kan iedereen zomaar paparazzo, spion, wereldrecordhouder, bokser, hypnotiseur of schlagerzanger worden? Hoe maak je zelf een vliegtuig? Hoe win je een sledetocht? Is het mogelijk een haai te hypnotiseren? Hoe tem je een wild paard? En hoe overleef je in de wildernis? Waes wil het spel fair spelen en de handleiding naar de letter volgen. Maar het trio wil niet alleen instructieboekjes testen, het wil vooral slagen in zijn missie. Als dat kan 'volgens het boekje', des te beter. Als het zonder moet, het zij zo.

Na de reeks op televisie, is er nu een boek waarin alles uit de doeken gedaan wordt voor wie het graag allemaal zelf eens wil proberen. Het boek bevat alle handleidingen die het trio in de loop van …Lire la suite
Tomtesterom is een Vlaams televisieprogramma dat ook in Nederland wordt uitgezonden. In het programma onderzoekt presentator Tom Waes samen met cameraman Nico Surings en geluidsman Pascal Braeckman of bestaande handleidingen, de zogenaamde How to...-boekjes, in de praktijk wel echt werken. Het trio wil niet alleen de boekjes testen, maar ook slagen in de uitvoering ervan, liefst precies volgens het boekje, maar als het niet anders kan ook zonder de handleiding te volgen. In dit boek zijn de leukste handleidingen te vinden die Waes gebruikte in de eerste, en in de nieuwe tweede reeks (2010) van het programma, plus zijn persoonlijke ervaringen ermee, anekdotes, achtergrondinformatie, tips, trucs en testjes. Bevat onder meer de ervaringen van het team met boksen, hypnotiseren, spioneren, werken als paparazzo, zweefvliegtuigen bouwen, sumoworstelen en overleven in de wildernis. Een aantrekkelijk uitgegeven, onderhoudend, informatief en kleurrijk boek, vol illustraties en foto's in kleur.

À propos de Tom Waes

Tom Waes, né le 7 novembre 1968 à Merksem (district d'Anvers, Belgique), est un animateur, réalisateur, acteur et chanteur belge. Surtout connu pour la présentation ou sa participation à des programmes télévisés tels que Tragger Hippy, Het Geslacht De Pauw, Tomtesterom, Reizen Waes, De Slimste Mens ter Wereld, Wauters vs. Waes, il est également l'acteur principal de la série Undercover diffusée sur Netflix. En dehors des écrans, il est l'un des ambassadeurs de l'ONG Sea Shepherd.

Biographie

Filmographie

Cinéma

Télévision