Livre
Néerlandais

Reizen Waes Europa : straffe reisverhalen van Tom Waes

Tom Waes (auteur)

Reizen Waes Europa : straffe reisverhalen van Tom Waes

Genre:
De bekende Vlaming Tom Waes vertelt over zijn reizen voor het televisieprogramma Waes Reizen en gunt een kijkje achter de schermen bij deze reeks.
Titre
Reizen Waes Europa : straffe reisverhalen van Tom Waes
Auteur
Tom Waes
Langue
Néerlandais
Éditeur
Antwerpen: Manteau, 2019
207 p., [16] p. foto's
Note
Verhalen gebaseerd op de gelijknamige TV-reeks op Eén
ISBN
9789022335871 (paperback)

Commentaires

Tom Waes was drie seizoenen te zien op de Belgische tv in zijn uitermate populaire reisprogramma dat hij naast zijn acteerwerk maakte. Hij reisde de hele wereld rond en kwam op de meest bijzondere plekken terecht. Voor hem en zijn team waren die reizen heel zwaar en na drie seizoenen, met in het laatste seizoen acht reizen in tien maanden tijd, was de energie op. Maar het programma was heel populair en trok veel kijkers. Dus werd er gesproken over een vierde seizoen. Dat zou minder zwaar worden want besloten werd dat het team in Europa zou blijven. Na een acteerklus voelde Tom Waes zich fit genoeg om de uitdaging aan te gaan. De reizen in Europa kregen een andere insteek. In plaats van een heel land te doorkruisen werd de nadruk gelegd op specifieke verhalen. In Italië bezocht hij bijvoorbeeld een dorp met elf inwoners dat in de winter van de buitenwereld is afgesloten. Boeiende verhalen die vaak een heel andere kant belichten van een land. In het hart van het boek staan een aantal mo…Lire la suite

À propos de Tom Waes

Tom Waes, né le 7 novembre 1968 à Merksem (district d'Anvers, Belgique), est un animateur, réalisateur, acteur et chanteur belge. Surtout connu pour la présentation ou sa participation à des programmes télévisés tels que Tragger Hippy, Het Geslacht De Pauw, Tomtesterom, Reizen Waes, De Slimste Mens ter Wereld, Wauters vs. Waes, il est également l'acteur principal de la série Undercover diffusée sur Netflix. En dehors des écrans, il est l'un des ambassadeurs de l'ONG Sea Shepherd.

Biographie

Filmographie

Cinéma

Télévision