DVD
Néerlandais

Den elfde van den elfde

Tom Van Dyck (directeur), Alice Reijs (directeur)
Het gehucht Kerke wordt tijdens de carnavalsperiode omgedoopt tot 'Knorrendonk'. Wanneer Hubert Geunings op 11 november voor de 35e keer op rij tot Prins Carnaval gekroond zou worden voor de komende carnavalsperiode, krijgt hij een hartaanval en rijst de vraag of er niet moet uitgekeken worden naar een opvolger. Vlaamse tragikomische televisieserie.
Sujet
Carnaval
Sujet supplémentaire
Televisieseries
Titre
Den elfde van den elfde / regie en scen. Alice Reijs en Tom Van Dyck
Directeur
Tom Van Dyck Alice Reijs
Langue
Néerlandais
Éditeur
Eén, © 2016
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2015
Durée
350 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands, Engels
EAN
5413952191873

À propos de Tom Van Dyck

Tom Van Dyck, né le 20 juin 1972 , est un acteur de cinéma belge.

Biographie

Tom Van Dyck est connu pour sa participation au sketch «Le Boomerang» de la série télévisée humoristique In de gloria, où il joue le personnage d'Erik Hartman, un présentateur télévision qui s'esclaffe en face d'un handicapé dont la voix est surprenante.

Tom Van Dyck joue notamment en 2003 dans La Mémoire du tueur.

Filmographie

  • 1993 : Republiek (court-métrage)
  • 2002 : Fait d'hiver (court-métrage)
  • 2003 : La Mémoire du tueur
  • 2005 : Matrioshki : Le Trafic de la honte : Vincent Dockx (VF : Tony Joudrier)
  • 2005 : Dennis van Rita
  • 2006 : Fernsehturm (court-métrage)
  • 2009 : Het geheim van Mega Mindy…En lire plus sur Wikipedia