DVD
Anglais

The war with grandpa

Tim Hill (directeur), Robert De Niro (acteur), Uma Thurman (acteur)
Public cible:
9-11 ans et plus, 6-8 ans et plus
Peter (10) raakt zijn slaapkamer kwijt als opa bij hen intrekt. Samen met zijn vrienden probeert hij opa weg te jagen, maar die laat niet met zich sollen. Vanaf ca. 9 jaar.
Langue
Anglais
Éditeur
WW Entertainment, © 2020
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2020
Durée
ca. 95 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans
EAN
8713045249557

Commentaires

Amerikaanse komedie (2020) van Tim Hill (Alvin and the chipmunks) met Robert De Niro (The Irishman, Joker), Rob Riggle, Jane Seymour (Live and let die), Uma Thurman (The house that Jack built, Kill Bill) en Christopher Walken (The deer hunter), De 10-jarige Peter (Oags Fegley) moet zijn slaapkamer afstaan omdat zijn opa bij hen intrekt. Hij wil zijn slaapkamer terug en doet er alles aan om opa weg te jagen. Opa gaat de strijd aan in een komedie in de stijl van 'Home alone'. Beoordeling IMDb: 5.5. Sabeth Snijders (NRC 15-9-’20): ‘Familieoorlog met oubollige grappen (…) Zelfs de topcast (…) kan niet verhinderen dat het allemaal wat flauw en voorspelbaar voelt’ (2 sterren). Maricke Nieuwdorp (De Limburger 17-9-‘20): ‘oorlog tussen generaties loopt uit de hand (…) De vele running gags versterken elkaar niet, maar irriteren vooral (…) Het lijkt alsof dit scenario decennia geleden geschreven is (...) het gelijknamige boek van Robert Kimmel Smith uit 1984 vormt dan ook de basis voor dit verr…Lire la suite

À propos de Tim Hill

Tim Hill est un réalisateur américain. Il est le neveu du réalisateur George Roy Hill.

Filmographie

Réalisateur

  • 1995 : Exit 57 (6 épisodes)
  • 1996-1998 : KaBlam! (21 épisodes)
  • 1997 : Action League Now!!: Rock-A-Big-Baby
  • 1999 : Les Muppets dans l'espace
  • 2001 : Le Grand Coup de Max Keeble
  • 2006 : Garfield 2
  • 2007 : Alvin et les Chipmunks
  • 2011 : Hop
  • 2012 : Sketchy (1 épisode)
  • 2014 : Joyeux Noël Grumpy Cat !
  • 2020 : Mon grand-père et moi (The War with Grandpa)
  • 2020 : Bob l'éponge, le film : Éponge en eaux troubles

Producteur