DVD
Néerlandais
Op haar nieuwe school staat Coco (13) al snel bekend als Coco de Clown. Ze besluit zich voortaan minder opvallend te kleden, maar ze blijft haar outfits wel anoniem op haar modeblog plaatsen. Vanaf ca. 11 jaar.
Sujet
Mode, Weblogs
Titre
100% Coco
Directeur
Tessa Schram
Acteur
Nola Kemper Valentijn Avé Merel De Zwart
Antécédent bibliographique
Niki Smit
Langue
Néerlandais
Éditeur
Dutch Filmworks, © 2017
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2017
Durée
84 min.
Note
Nederlands en Vlaams gesproken
EAN
8719372004692

Commentaires

Romantische komedie van Tessa Schram (Kappen!; Pijnstillers) naar de populaire meidenboeken van Niki Smit. In de hoofdrol de 13-jarige nieuwkomer Nola Kemper als Coco. Vanwege haar excentrieke kleding wordt Coco op haar eerste dag op de middelbare school uitgemaakt voor 'Coco de clown' en besluit zich voortaan als 'grijze muis' te kleden. Wel houdt ze onder het pseudoniem 'Style Tiger' een modeblog bij dat heel populair wordt en waarmee ze een MTV-fashionreis naar Parijs hoopt te winnen. De recensenten geven 3 sterren. Pauline Kleijer (Volkskrant 6-7-'17): '(...) een vrolijke, vlot geregisseerde romantische komedie, met overtuigende rollen van debutante Nola Kemper als Coco en Eva Duijvestein als haar licht afgepeigerde moeder (...) Toch is het jammer dat het scenario een grote stapel clichés uit het jeugdgenre uit de kast trekt. (...) Het heeft ook wel weer iets geruststellends: zo veel verandert er kennelijk niet in de jeugdcultuur. (...)' Vanaf ca. 11 jaar.

À propos de Tessa Schram

Tessa Schram, née le 18 octobre 1988 à Amstelveen, est une actrice et réalisatrice néerlandaise.

Vie privée

Elle est la fille du réalisateur et producteur Dave Schram et de la réalisatrice et productrice Maria Peters. Elle est la sœur aînée de l'acteur Quinten Schram.

Filmographie

  • 1998 : Een echte hond (nl)
  • 1999 : Kruimeltje (nl)
  • 2003 : Pietje Bell 2: De Jacht op de Tsarenkroon (nl)
  • 2006 : Afblijven (nl)
  • 2008 : …En lire plus sur Wikipedia