Livre
Néerlandais

Passie achter een masker

Sylvia Day (auteur), Eefje Bosch (traducteur)
Een vrouw uit gegoede kringen wordt verliefd op een woonwagenbewoner, het standsverschil is groot; nadat de man om het leven is gekomen, kan zij hem niet vergeten.
Extra subject
ERO
Titre
Passie achter een masker
Auteur
Sylvia Day
Traducteur
Eefje Bosch
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
A passion for him
Éditeur
[Amsterdam]: HarperCollins, 2016
318 p.
ISBN
9789402715101 (paperback)

Commentaires

Deze veredelde intiemroman speelt zich af in de achttiende eeuw. Amelia komt uit gegoede kringen en is verliefd op de woonwagenbewoner Colin en hij op haar. Maar deze liefde lijkt geen toekomst te hebben en dan komt Colin ook nog om het leven. Amelia kan hem niet vergeten. Wanneer ze op een gemaskerd bal de blik van een man ziet, doet die haar wel heel erg aan Colin denken en ze probeert te achterhalen wie deze onbekende is. Hij blijkt Montoya te heten en met hem heeft ze enkele vurige vrijpartijen die uitgebreid beschreven worden. Maar is hij wel degene die hij zegt te zijn? Derde deel van de vierdelige ‘Passie-serie’. Als losstaande delen te lezen, sommige personages komen in meerdere delen voor. Eerder verschenen: 1. ‘Als de passie wint’* en 2. ‘Passie voor het spel’**. Sylvia Day is New York Times bestsellerauteur van meer dan twintig romans, waaronder de ‘Crossfire’-serie. Haar boeken verschijnen in veertig landen en er zijn wereldwijd meer dan 12 miljoen exemplaren verkocht.

À propos de Sylvia Day

CC BY-SA 3.0 - Image by Samaraday

Sylvia June Day (née le 11 mars 1973) est une écrivaine américaine d'origine japonaise de romans d'amour. Elle écrit également sous les pseudonymes SJ Day et Livia Dare . Elle est l'auteure à succès numéro un dans 28 pays.

Carrière

Day écrit des romans d'amour, de la fiction spéculative/paranormale, de la fiction historique et de la fiction futuriste (sous le pseudonyme de Livia Dare). Elle a également publié de la fiction sous le pseudonyme de SJ Day et de la non-fiction.

Elle est la cofondatrice de Passionate Ink, un chapitre d'intérêt spécial de Romance Writers of America (RWA), et a siégé au conseil d'administration de RWA de 2009 à 2013. Elle était la 22e présidente de RWA. Day siège actuellement au conseil d'administration de la Guilde des auteurs.

Elle présente des atel…En lire plus sur Wikipedia