Na de moord op zijn dochtertje is een vader zijn geloof in God kwijt, maar vier jaar later nodigt God hem uit elkaar te ontmoeten.
Extra subject
Dood ; Kinderen
Titre
The shack
Directeur
Stuart Hazeldine
Acteur
Sam Worthington Octavia Spencer Tim McGraw 1967-
Antécédent bibliographique
William Paul Young
Compositeur
Aaron Zigman
Langue
Anglais
Éditeur
Belga Home Video, © 2017
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2017
Durée
ca. 127 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden
EAN
5412370827364

Commentaires

Drama van Stuart Hazeldine (Exam) gebaseerd op het boek van W. Paul Young (vertaald als ‘De uitnodiging’)*. Tijdens een kampeervakantie wordt het jongste dochtertje van Mack Philips (Sam Worthington) ontvoerd en vermoord. Vier jaar later krijgt hij een briefje van ‘Pappa’, de koosnaam die zijn vrouw en kinderen voor God gebruiken, om naar de hut te gaan waar het meisje werd vermoord. Daar ontmoet hij drie raadselachtige personen: ‘Papa’ in de persoon van een stevige Afro-Amerikaanse vrouw (Octavia Spencer), Jezus als een timmerman uit het Midden-Oosten (Aviv Alush) en de Heilige Geest in de persoon van de Aziatische tuinvrouw Sarayu (Sumire). Door de gesprekken met hen komt Mack tot nieuwe geloofsinzichten en verzoening met zijn lot. Het boek was een bestseller, maar ook omstreden. Rotten Tomatoes (rottentomatoes.com) geeft een score van 19% ‘fresh’: ‘The Shack's undeniably worthy message is ill-served by a script that confuses spiritual uplift with melodramatic clichés and heavy-hand…Lire la suite

À propos de Stuart Hazeldine

CC BY-SA 3.0 - Image by Smdl

Stuart Hazeldine, né le 10 juin 1971 dans le Surrey, en Angleterre, est un scénariste, producteur de cinéma et réalisateur britannique.

Biographie

Formation

  • Université du Kent
  • Université du Massachusetts à Amherst

Filmographie

Réalisateur

Producteur

Scénariste

Acteur

  • 1994 : Frankenstein : Man in crowd scene (non crédité)

Récompenses et distinctions