DVD
Anglais

Ice Age 4 : continental drift

Steve Martino (directeur), Mike Thurmeier (directeur), John Powell (compositeur)
Public cible:
6-8 ans et plus, 9-11 ans et plus
Wanneer de continenten uit elkaar vallen, drijven mammoet Manny, sabeltandtijger Diego en luiaard Sid weg op een ijsschots. Zullen ze hun familie en vrienden weer terugvinden? Vanaf ca. 8 jaar.
Titre
Ice Age 4 : continental drift
Directeur
Steve Martino Mike Thurmeier
Compositeur
John Powell 1963-
Langue
Anglais
Éditeur
Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2012
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2012
Durée
ca. 84 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Nederlands, Vlaams, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
EAN
8712626060147

Commentaires

Voor de vierde keer beleven mammoet Manny, sabeltandtijger Diego en luiaard Sid spannende avonturen in een CGI-animatiefilm, deze keer geregisseerd door Steve Martino en Mike Thurmeier. Eekhoorn Scrat, die nog steeds op eikeltjesjacht is, belandt in het middelpunt van de aarde en maakt dat de continenten uit elkaar vallen. De drie vrienden drijven weg op een grote ijsschots en moeten vechten tegen woeste piraten. Zullen ze hun familie en vrienden weer terugvinden? Coen van Zwol (NRC 4-7-'12) vindt het verhaal ongeïnspireerd en vol actie en personages: 'Beetje veel en vol inderdaad, maar voor kinderen best vermakelijk. Al was het maar om de fraaie achtbaanactie van het begin, als de aardkorst splijt, lawines razen, tsunami's bulderen en tornado's loeien.' Kidsweek (week 27/28 '12) vindt de dieren, mede door het 3D-effect, steeds grappiger en aaibaarder en geeft vier (van 5) sterren voor een film 'bomvol geweldige grappen'. Deze dvd bevat de 2D-versie. Voor jong en oud vanaf ca. 8 jaar.

À propos de Steve Martino

CC BY-SA 4.0 - Image by Boungawa

Steve Martino de son vrai nom Stephen Michael Martino, né le 21 juillet 1959 à Dayton (Ohio) est un réalisateur, scénariste et artiste de storyboard américain. Il est principalement connu pour avoir réalisé, avec Mike Thurmeier, le film d'animation sorti en 2012, L'Âge de glace 4 et Snoopy et les Peanuts, le film en solo, sorti en 2015.

Biographie

Filmographie

Réalisateur

  • 1996 : Monty Python & the Quest for the Holy Grail (jeu vidéo)
  • 2008 : Horton (Dr Seuss' Horton Hears a Who!) coréalisateur avec Jimmy Hayward
  • 2012 : L'Âge de glace 4 (Ice Age: Continental Drift) coréalisateur avec Mike Thurmeier
  • 2015 : Snoopy et les Peanuts (The Peanuts Movie)
  • 2021 : Foster ( Foster ) coréalisateur avec Karen Disher…En lire plus sur Wikipedia