DVD
Anglais

Everything, everything

Stella Meghie (directeur), Nicola Yoon (antécédent bibliographique), Amandla Stenberg (acteur)
Omdat Maddy (18) een ziekte van het afweersysteem heeft, leeft ze geïsoleerd. Maar ze krijgt een nieuwe buurjongen die contact met haar zoekt. Vanaf ca. 15 jaar.
Titre
Everything, everything
Directeur
Stella Meghie
Antécédent bibliographique
Nicola Yoon
Acteur
Amandla Stenberg Nick Robinson
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Bros. Entertainment, © 2017
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2017
Durée
92 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Grieks
EAN
5051889616467

Commentaires

Romantisch drama van Stella Meghie, gebaseerd op de Young Adult-roman van Nicola Yoon (vertaald als: Alles wat je lief is). De 18-jarige Maddy (Amandla Stenberg uit The hunger games) lijdt aan een zeldzame aangeboren immuunziekte, waardoor ze allergisch is voor bijna alles. Daarom woont ze in een aangepast, steriel huis samen met haar moeder, die arts is, en wordt verzorgd door een verpleegster. Haar vader en broertje zijn om het leven gekomen bij een auto-ongeluk toen Maddy nog een baby was. Dan krijgen ze nieuwe buren en buurjongen Olly (Nick Robinson) zoekt contact. Ze worden verliefd en Maddy is bereid voor hun liefde alles op te offeren, ook haar leven. Kevin Toma (Volkskrant 17-8-’17): ‘(…) Die ontmoeting leidt in de boekbewerking Everything, Everything tot alle clichés die je van een romantische film voor jongvolwassenen kunt verwachten. De eerste, nog niet zo stroperige helft kent vooral dankzij het evenwichtige spel van hoofdrolspeelster Amandla Stenberg en Stella Meghie's vi…Lire la suite

À propos de Stella Meghie

CC BY 2.0 - Image by Canadian Film Centre from Toronto, Canada

Stella Meghie est une réalisatrice, productrice et scénariste canadienne. Elle est notamment connue pour le film Everything, Everything tiré du roman éponyme et sorti en 2017.

Biographie

Filmographie

Réalisatrice
  • 2012 : Recovering Undercover Over Lover (court métrage)
  • 2016 : Jean of the Joneses
  • 2017 : Everything, Everything
  • 2020 : The Photograph (en)

Liens externes

  • (en) Stella Meghie sur l’Internet Movie Database