DVD
Anglais

Spy quest : original movie

Spike Brandt (directeur), Tony Cervone (directeur)
Dans la série:
Public cible:
6-8 ans et plus
Genre:
Tom en Jerry en spion Jonny Quest moeten Dr. Zin tegenhouden die een energiebesparend apparaat wil stelen. Vanaf ca. 8 jaar.
Titre
Spy quest : original movie
Directeur
Spike Brandt Tony Cervone
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Bros. Entertainment, 2015
1 dvd-video
Durée
70 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Zweeds Ondertiteling: Nederlands, Frans, Zweeds, Duits voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888209936

Commentaires

Een lange animatiefilm (direct-naar-video) met in de hoofdrollen het tweetal Tom en Jerry, evenals de voorgangers 'Tom en Jerry's giant adventure' (2013) en 'Tom & Jerry: the lost dragon'* (2014) geregisseerd door Spike Brandt en Tony Cervone. De kat en de muis ontmoeten bij toeval Jonny Quest, een personage uit een andere tv-serie van Hanna-Barbera. De 11-jarige Jonny is een beroemde spion die samen met zijn vader, vriend Hadji en hond Bandit spannende zaken oplost. Jonny's oude vijand Dr. Zin wil een energiebesparend apparaat stelen dat Jonny's vader heeft uitgevonden. Tom en Jerry en het team van Jonny moeten verhinderen dat Dr. Zin zijn kwade plannen uitvoert. Tom en Jerry zitten elkaar op hun bekende manier vaak dwars, maar moeten ook samenwerken. Nederlands ondertiteld. Vanaf ca. 8 jaar.