Brad neemt zich voor om een voorbeeldige stiefvader te worden voor de kinderen van zijn vrouw maar er ontstaat een strijd met de echte vader.
Extra subject
Humoristische film
Titre
Daddy's home / dir. by Sean Anders ; written by Sean Anders ... [et al.]
Directeur
Sean Anders
Compositeur
Michael Andrews
Acteur
Mark Wahlberg Will Ferrell
Langue
Anglais
Éditeur
Paramount, 2016
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2015
Durée
ca. 92 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, audiodescriptie in het Engels Ondertiteling: Nederlands, Frans, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Engels, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083064365

Commentaires

Amerikaanse komedie uit 2015 met onder meer Will Ferrell en Mark Wahlberg. Stiefvader Brad (Ferrell) probeert de beste vader voor de kinderen van zijn vrouw te zijn, maar hij wordt toch op afstand gehouden. Als de biologische vader en alpha-man Dusty (Wahlberg) zich in het gezin probeert terug te vechten belanden de twee in een wedstrijd vadertje spelen. Berend Jan Bockting (Volkskrant 14-1-'16) schrijft: 'Mogelijk probeert Daddy's Home iets oprechts te zeggen over de emancipatie van stiefvaders, maar de rivaliserende hoofdrolspelers blijven, zelfs als ze toenadering zoeken, een film lang zoals dochter ze tekent: platte, flauw-lollige stripfiguurtjes.' Hij geeft 2 sterren. 'Een niet bijster origineel uitgangspunt en ook de uitwerking is niet fantastisch, maar beide acteurs en wat leuke momenten maken toch nog iets van deze komedie', meent Cordia Covens (Filmtakers.com 12 -1-'16) en geeft 3 sterren.

À propos de Sean Anders

Sean Anders est un réalisateur et scénariste américain,.

Filmographie

Comme réalisateur

  • 2005 : Never Been Thawed
  • 2008 : Sex Drive
  • 2012 : Crazy Dad (That"s My Boy)
  • 2014 : Comment tuer son boss 2 (Horrible Bosses 2)
  • 2015 : Very Bad Dads (Daddy's Home)
  • 2017 : Very Bad Dads 2 (Daddy's Home 2)
  • 2018 : Apprentis parents (Instant Family)

Liens externes