In een economisch vervallen stadje proberen een alleenstaande moeder en haar zoons het hoofd boven water te houden maar ze komen in aanraking met sinistere types.
Titre
Lost river / written and directed by Ryan Gosling
Directeur
Ryan Gosling
Compositeur
Johnny Jewel
Acteur
Christina Hendricks Saoirse Ronan Iain De Caestecker Matt Smith Eva Mendes Ben Mendelsohn
Langue
Anglais
Éditeur
Twin Pics, [2015]
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2014
Durée
102 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands, Frans
EAN
5051083090285
mooov

Commentaires

Amerikaans surrealistisch drama (2014) en regiedebuut van acteur Ryan Gosling (Crazy stupid love, The Notebook), met onder meer Christina Hendricks (Joan Holloway in Mad men), Iain de Caesecker en Saoirse Ronan. Alleenstaande moeder Billy (Hendricks) woont met haar twee zonen in een verloederd en vrijwel verlaten stadje (denk Detroit). Als sloop dreigt zoek Billy naar een alternatief en neemt ze een baantje in een vreemde nachtclub. Een van haar zoons gaat op zoek naar schrootkoper in leegstaande panden. Beiden raken in diepe problemen met een aantal vreemde figuren die het voor het zeggen hebben in deze apocalyptische omgeving. Op het festival van Cannes werd de film door de critici weggehoond, maar meningen van individuen zijn genuanceerder. ''David Lynch' stempel is overduidelijk: een visueel overweldigende en vaak shockerende film met een totaal gebrek aan narratief en een niet te volgen plot, meent Esca van Blarikom (Cinemagazine.nl 24-4-'15). 'Toch zit het met de sfeer ontegenze…Lire la suite

À propos de Ryan Gosling

Ryan Gosling (/ˈɹaɪən ˈɡɑzlɪŋ/) est un acteur, producteur de cinéma, réalisateur, musicien et compositeur canadien, né le 12 novembre 1980 à London (Ontario).

Remar…En lire plus sur Wikipedia