DVD
Anglais

Beethoven's 2nd

Rod Daniel (directeur), Len Blum (scénariste), Randy Edelman (compositeur)
Jeugdkomedie waarin een sint-bernardshond die bij een Amerikaanse familie met drie kinderen woont verliefd wordt op een vrouwtjes-sint-bernard en een gezinnetje wil stichten
Titre
Beethoven's 2nd
Directeur
Rod Daniel
Scénariste
Len Blum
Compositeur
Randy Edelman 1947-
Langue
Anglais
Éditeur
Universal, 2011
1 dvd-video
Date d'enregistrement
1993
Durée
ca. 90 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Portugees, Deens, Fins, Zweeds, Noors, Duits, Tsjechisch, Pools, Hongaars, Bulgaars, Turks
EAN
5050582001655

Commentaires

Dvd-videoversie van het tweede deel van de Amerikaanse komedie uit 1993 van regisseur Rod Daniel met in de hoofdrol de sint-bernard Beethoven. Verder spelen mee o.a. Charles Grodin, Bonnie Hunt, Debi Mazar, Ashley Hamilton en Chris Penn. De grote, lieve sint-bernard Beethoven wordt verliefd op de vrouwtjes-sint-bernard, Missy en hij wil graag een gezinnetje stichten. Maar Missy's gemene bazin gooit roet in het eten. Huib Stam (Volkskrant): 'Beethoven's 2nd is een tikje beter dan de voorloper. Het is een heel nette en lieve film. (...) De Beethoven-formule berust op twee principes. Het is grappig als dieren zich als mensen gedragen. Beethoven wil ook verliefd worden als hij overal knusse hondenpaartjes ziet. Het andere werkzame bestanddeel is de spanning tussen hond, kinderen en ouders. (...) Hulde aan de hondentrainers!' Bevat een aantal extra's.

À propos de Rod Daniel

Rod Daniel est un réalisateur américain, né le 4 août 1942 à Nashville (Tennessee) et mort le 16 avril 2016 à Chicago (Illinois).

Biographie

Filmographie

  • 1985 : Teen Wolf (Teen Wolf)
  • 1987 : Mon père c'est moi (Like Father Like Son)
  • 1989 : Chien de flic (K-9)
  • 1991 : Le Proprio (The Super)
  • 1993 : Beethoven 2 (Beethoven's 2nd)
  • 1999 : Savant en herbe (Genius)
  • 2000 : Alley Cats Strike (Alley Cats Strike)
  • 2000 : Comment épouser une milliardaire : Un conte de Noël (How to Marry a Billionaire: A Christmas Tale) (TV)
  • 2002 : Mama…En lire plus sur Wikipedia