Een jager gaat samen met de lokale sheriff achter een seriemoordenaar aan, die mogelijk verantwoordelijk is voor de ontvoering van zijn dochter jaren geleden.
Extra subject
2,5 sterren (Humo)
Titre
The silencing
Directeur
Robin Pront
Acteur
Nikolaj Coster-Waldau Annabelle Wallis
Langue
Anglais
Éditeur
Universal, © 2020
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2020
Durée
90 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Deens, Noors, Fins, Zweeds, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083223373

Commentaires

Amerikaans-Canadese actiethriller (2020) van Robin Pront (D’Ardennen). Met Nikolaj Coster-Waldau (Game of thrones, Oblivion), Annabelle Wallis (The mummy, Tag) en Hero Fiennes Tiffin (After). Een jager die een afgezonderd bestaan in de natuur leidt, gaat samen met de lokale sheriff achter een seriemoordenaar aan, die mogelijk verantwoordelijk is voor de ontvoering van zijn dochter jaren geleden. Beoordeling IMDb: 6,1. Alexander (defilmblog.be 19-3-‘20): “geen slechte film, maar het is ook geen goede film. Het speelt alles net iets teveel op ‘safe’, laat nauwelijks iets origineel zien, de karakters komen nooit tot leven en het script lijkt meer op een eerste draft van een filmstudent. Het positieve is de natuurlijke charisma van de twee hoofdacteurs en de interessante setting” (2,5 sterren van 5). Todd Jorgenson (Cinemalogue 14-8-’20): Vergezochte vernuftigheden overschaduwen de spanning in deze formulethriller die prachtige beelden van de bosrijke omgeving laat zien. Joe Friar (The Vi…Lire la suite

À propos de Robin Pront

Robin Pront, né en 1986 à Anvers, est un réalisateur et scénariste belge.

Biographie

Filmographie

  • 2010 : Injury Time
  • 2010 : 19:00
  • 2015 : Les Ardennes (D'Ardennen)
  • 2018 : Bandits des bois (The Flemish Bandits)
  • 2020 : The Silencing

Récompenses

  • Magritte 2016 : meilleur film flamand pour Les Ardennes (D'Ardennen)
  • Ensors 2016 : meilleur film et meilleur scénario pour Les Ardennes (D'Ardennen)

Notes et références

Liens externes