Livre
Néerlandais

Serafina en de zeven sterren

Robert Beatty (auteur), Mireille Vroege (traducteur)
Dans la série:
Public cible:
9-11 ans et plus
Genre:
Serafina (12), half kat en half meisje, vertrouwt de rust op landgoed Biltmore niet. En terecht, want al gauw staat haar veilig lijkende wereld op zijn kop. Onder invloed van kwade geesten veranderen goede mensen in kwaadaardige wezens. Kunnen Serafina en haar vrienden het kwaad tegenhouden? Vanaf ca. 10 jaar.
Titre
Serafina en de zeven sterren
Auteur
Robert Beatty
Traducteur
Mireille Vroege
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Serafina and the seven stars
Éditeur
Tielt: Lannoo, 2020
348 p.
ISBN
9789401463775 (hardback)

Commentaires

Vierde, afsluitende deel in de spannende fantasyserie met Serafina en haar vriend Braeden in de hoofdrol. Serafina heeft al met veel demonen in haar leven moeten afrekenen, maar in dit laatste deel komt ze in een onwaarschijnlijke parallelwereld vol geweld terecht: mytische beelden van mensen en dieren, die het oude, veilig lijkende landhuis Biltmore sieren, komen onder invloed van kwade geesten tot leven en kunnen de gedaante aannemen van echt levende mensen en dieren. In die hoedanigheid deinzen ze nergens voor terug. Geweld roept geweld op en er vallen veel doden. Serafina, meneer Vanderbilt, Breaden en Jess staan voor raadsels, die ze met uiterste krachtsinspanning, stapje voor stapje kunnen oplossen. In een ultiem gevecht lukt het Serafina om ‘het kwaad’ als een in stukjes gespatte meteorenregen rokend omhoog te laten wervelen naar de zeven sterren. Een verhaal voor lezers vanaf ca. 10 jaar dat je tijdens het lezen de adem in de keel doet stokken. Het wordt met vaart verteld, is …Lire la suite

À propos de Robert Beatty

Robert Beatty est un acteur canadien né le 19 octobre 1909 à Hamilton (Canada) et mort le 3 mars 1992 à Londres (Royaume-Uni).

Biographie

Filmographie

  • 1939 : Murder in Soho : Jack
  • 1939 : For Those in Peril (TV) : The Commander
  • 1941 : Dangerous Moonlight : Reporter with Carol
  • 1941 : Le 49ème parallèle (49th Parallel) : RCMP 'Mountie' in Alberta (voix)
  • 1942 : Flying Fortress : Connor, 'Low Down' reporter
  • 1942 : Un de nos avions n'est pas rentré (One of Our Aircraft Is Missing) : Sgt. Hopkins
  • 1942 : The First of the Few : American AirmanEn lire plus sur Wikipedia