DVD
Néerlandais

Knofje

Rita Horst (directeur), Burny Bos (antécédent bibliographique), Alan Purves (compositeur)
Knofje is een meisje van vier (en een half) dat zes avonturen beleeft in en om het huis. Vanaf ca. 4 jaar.
Sujet
Familie
Sujet supplémentaire
Televisieseries en -films, animatiefilms
Titre
Knofje
Directeur
Rita Horst
Antécédent bibliographique
Burny Bos
Compositeur
Alan Purves
Acteur
Kitty Courbois Sterre Herstel Yvon Jaspers Hugo Konings
Langue
Néerlandais
Éditeur
In The Air, [2014]
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2002
Durée
60 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
8718868087096

Commentaires

Knofje is een meisje van vier (en een half!) dat kleine avonturen beleeft in en rond het huis. Zo speelt ze samen met haar zwangere moeder verstoppertje met haar knuffels in de keuken, helpt ze haar moeder om de babykamer in te richten voor haar nieuwe broertje of zusje, is ze een prinsesje en bouwt papa een kasteel voor haar om in te wonen etc. Acteurs zijn onder meer Sterre Herstel, Yvon Jaspers, Hugo Konings en Kitty Courbois, regisseur is Rita Horst (Iep; De Daltons). De avonturen zijn gebaseerd op de verhaaltjes van Burny Bos die zijn verschenen in het tijdschrift Bobo van 1979 tot 1988 en gebundeld in 2001. De filmpjes werden uitgezonden op televisie in KRO’s Kindertijd. De dvd bevat zes afleveringen. Leuke avonturen die goed passen in de belevingswereld van kleuters. Voor kinderen vanaf ca. 4 jaar.

À propos de Rita Horst

Rita Horst, née le 12 mai 1957 à Amsterdam,,, est une réalisatrice, productrice et scénariste néerlandaise.

Filmographie

  • 1990 : Romeo
  • 1999-2000 : De Daltons (nl)
  • 2001 : Sinterklaasjournaal (nl)
  • 2002 : Knofje (nl)
  • 2005 : Allerzielen (nl)
  • 2006 : Evelien (nl)
  • 2007-2008 : De Daltons,…En lire plus sur Wikipedia