DVD
Anglais

Show dogs

Raja Gosnell (directeur), Will Arnett (acteur), Ludacris (acteur)
Politiehond Max en zijn baas Frank gaan undercover in een hondenshow om een bende dierensmokkelaars op te sporen. Vanaf ca. 9 jaar.
Sujet supplémentaire
honden, Komedie (film), Dierenfilm, dvd-video
Titre
Show dogs
Directeur
Raja Gosnell
Acteur
Will Arnett Ludacris Natasha Lyonne
Langue
Anglais
Éditeur
Entertainment One, © 2018
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2018
Durée
ca. 88 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Nederlands, Vlaams Ondertiteling: Nederlands, Frans
EAN
8713045249748

Commentaires

Familiefilm van Raja Gosnell (Beverly Hills Chihuahua), gemaakt in een combinatie van live-action en animatie. Rottweiler Max (met de stem van rapper Ludacris) werkt voor de politie van New York. Hij moet samenwerken met FBI-agent Frank (Will Arnett) die een bende wil opsporen die dieren steelt en smokkelt. Wanneer blijkt dat de bende tijdens een grote hondenshow in Las Vegas een gestolen babypanda wil verhandelen, gaan Max en Frank undercover als showhond en baas. Max krijgt er hulp van twee nieuwe vrienden, de opschepperige Chihuahua Phillippe en de leuke bordercollie Daisy. Omstreden scènes waarin de edele delen van Max door Frank en de jury geïnspecteerd worden zijn in de thuisversie uit de film geknipt. Sandie Angulo Chen (commonsensemedia.org) geeft twee sterren. Zij schrijft dat de meeste volwassenen de film vlak, overbodig en niet grappig vinden, maar dat kinderen hem onderhoudend kunnen vinden, vooral dankzij de blijvende aantrekkingskracht van de hond als beste vriend van de…Lire la suite

À propos de Raja Gosnell

Raja Raymond Gosnell est un réalisateur et monteur américano-israélien, né le 9 décembre 1958 à Los Angeles (Californie).

Filmographie

Réalisateur

  • 1997 : Maman, je m'occupe des méchants ! (Home Alone 3)
  • 1999 : Collège attitude (Never been kissed)
  • 2000 : Big Mamma (Big Momma's House)
  • 2002 : Scooby-Doo
  • 2004 : Scooby-Doo 2 : Les monstres se déchaînent (Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed)
  • 2005 : Une famille 2 en 1 (Yours, Mine and Ours)
  • 2008 : Le Chihuahua de Beverly Hills (Beverly Hills Chihuahua)
  • 2011 : Les Schtroumpfs (The Smurfs)
  • 2013 : Les Schtroumpfs 2 (The Smurfs 2)…En lire plus sur Wikipedia