DVD
Anglais

Scooby-Doo

Raja Gosnell (directeur), David Newman (compositeur)
De detectives en de hond Scooby-Doo lossen het mysterie van de behekste jongeren in het populaire vakantieoord Spooky Island op
Titre
Scooby-Doo
Directeur
Raja Gosnell
Compositeur
David Newman 1954- (US I)
Langue
Anglais
Éditeur
Sans lieu de publication: Warner Home Video, 2002
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2002
Durée
ca. 83 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Nederlands Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Engels voor slechthorenden Combinatie speelfilm en animatiefilm
EAN
7321931214988

Commentaires

Scooby-Doo, de vraatzuchtige Deense dog en de vier jonge detectives van Mystery Inc. zijn natuurlijk bekend uit de Hanna-Barbera-cartoons. In de live action-film van regisseur Raja Gosnell spelen o.a. Freddie Prinze jr., Matthew Lillard en Rowan Atkinson. De hond Scooby-Doo is volledig door computers samengesteld. Nadat de detectives met ruzie uit elkaar zijn gegaan, bundelen ze hun krachten als ze het mysterie van behekste jongeren in het populaire vakantieoord Spooky Island willen oplossen. Ab Zagt (Algemeen Dagblad 20-6-'02): 'Scooby Doo blinkt uit door een reeks ontieglijk flauwe grappen en een onwaarschijnlijk plot. Het verhaaltje is misschien net genoeg voor een aflevering van 25 minuten, maar is veel te dun voor een film van bijna anderhalf uur. (...) Echt leuk wil het nergens worden in deze verfilming.' Er is veel publiciteit rondom deze film en hij staat hoog in de verkooplijsten. De dvd bevat diverse extra's zoals audiocommentaar, verschillende korte filmpjes zoals Unmasking…Lire la suite

À propos de Raja Gosnell

Raja Raymond Gosnell est un réalisateur et monteur américano-israélien, né le 9 décembre 1958 à Los Angeles (Californie).

Filmographie

Réalisateur

  • 1997 : Maman, je m'occupe des méchants ! (Home Alone 3)
  • 1999 : Collège attitude (Never been kissed)
  • 2000 : Big Mamma (Big Momma's House)
  • 2002 : Scooby-Doo
  • 2004 : Scooby-Doo 2 : Les monstres se déchaînent (Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed)
  • 2005 : Une famille 2 en 1 (Yours, Mine and Ours)
  • 2008 : Le Chihuahua de Beverly Hills (Beverly Hills Chihuahua)
  • 2011 : Les Schtroumpfs (The Smurfs)
  • 2013 : Les Schtroumpfs 2 (The Smurfs 2)…En lire plus sur Wikipedia