DVD
Anglais

Beverly Hills chihuahua

Raja Gosnell (directeur), Heitor Pereira (compositeur)
Een verwende Chihuahua uit Beverly Hills wordt ontvoerd naar Mexico. Met de hulp van andere honden probeert ze de weg naar huis terug te vinden
Titre
Beverly Hills chihuahua
Directeur
Raja Gosnell
Compositeur
Heitor Pereira
Langue
Anglais
Éditeur
Disney DVD, 2009
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2008
Durée
88 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Nederlands, Duits, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Engels voor slechthorenden, Duits, Italiaans
EAN
8717418224509

Commentaires

Familiefilm van regisseur Raja Gosnel met in de hoofdrol de Chihuahua Chloe (een echte Chihuahia, gesproken door Drew Barrymore). Chloe is een verwend hondje dat een leven leidt als een prinsesje. Als zij op een dag wordt ontvoerd en verdwaalt in de straten van Mexico, moet ze zichzelf zien te redden. Ze krijgt hierbij hulp van verschillende andere honden (eveneens echte pratende honden), zoals een stoere ex-politiehond. Daarbij beleeft ze spannende avonturen. De film was een groot succes in de VS maar krantenrecensenten zijn niet positief. Rianne van der Molen (Algemeen Dagblad 22-4-'09): 'De familiefilm volgt alle ongeschreven wetten van de Disney-kinderfilm. Anders dan bij andere Disneyfilms weet Beverly Hills Chihuahua echter geen moment te betoveren.' Monica Meijer (Movie2movie, i) schrijft: 'Technisch is ‘Beverly Hills Chihuahua’ uitstekend uitgevoerd (...). Helaas wordt de satire die in het begin nog zo kundig werd opgevoerd niet volgehouden tot het eind en krijgt ‘Beverly Hill…Lire la suite

À propos de Raja Gosnell

Raja Raymond Gosnell est un réalisateur et monteur américano-israélien, né le 9 décembre 1958 à Los Angeles (Californie).

Filmographie

Réalisateur

  • 1997 : Maman, je m'occupe des méchants ! (Home Alone 3)
  • 1999 : Collège attitude (Never been kissed)
  • 2000 : Big Mamma (Big Momma's House)
  • 2002 : Scooby-Doo
  • 2004 : Scooby-Doo 2 : Les monstres se déchaînent (Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed)
  • 2005 : Une famille 2 en 1 (Yours, Mine and Ours)
  • 2008 : Le Chihuahua de Beverly Hills (Beverly Hills Chihuahua)
  • 2011 : Les Schtroumpfs (The Smurfs)
  • 2013 : Les Schtroumpfs 2 (The Smurfs 2)…En lire plus sur Wikipedia