DVD
Anglais

The planet of Eolians ; The planet of music

Pierre-Alain Chartier (directeur), Frederic Talgorn (compositeur), Antoine De Saint-Exupéry (antécédent bibliographique)
De kleine Prins, die op een kleine planeet woont, reist samen met zijn vos naar andere planeten om problemen op te lossen en het kwaad te bestrijden. Vanaf ca. 8 jaar.
Titre
The planet of Eolians ; The planet of music
Directeur
Pierre-Alain Chartier
Compositeur
Frederic Talgorn 1961-
Antécédent bibliographique
Antoine De Saint-Exupéry
Titre uniforme
La planète des Éoliens ; La planète de la musique
Langue
Anglais
Éditeur
Sony Pictures Home Entertainment, 2013
1 dvd-video
Durée
87 min.
Note
Taalkeuze: Vlaams, Engels, Frans
EAN
8712609657708

Commentaires

Een Frans-Duitse 3D-televisie-animatieserie met een vrije 'spin-off' van het bekende, moderne sprookje 'De kleine prins' van De Saint Exupéry (uit 1943). De Kleine Prins, die samen met zijn geliefde Roos op een kleine asteroïde woont, moet te hulp komen als er weer onheil of conflicten zijn op andere planeten. De grote boosdoener is steeds de Slang (en zijn Zwarte Gedachten) die intrigeert en het kwaad vertegenwoordigt. Vergezeld door zijn slimme vriend 'de Vos' reist de Prins via de Melkweg, trotseert gevaren op magische werelden en planeten om als redder op te treden. Futuristische beelden en landschappen, alsmede snelle en gevaarlijke situaties wisselen elkaar in hoog tempo af. Deze avonturen wijken af van het oorspronkelijke boek. In totaal zijn er 52 afleveringen* gemaakt die o.a. zijn uitgezonden op KetNet. Deze dvd bevat twee afleveringen: 'Planeet van de wind' en 'Planeet van de muziek.' Bevat bonusmateriaal. Voor kinderen van 6 jaar nogal griezelig. Voor liefhebbers van dit g…Lire la suite