DVD
Français

De Planeet van de Tijd ; De Planeet van de Vuurvogel

Pierre-Alain Chartier (directeur), Frederic Talgorn (compositeur), Antoine De Saint-Exupéry (antécédent bibliographique)
De kleine Prins, die op een kleine planeet woont, reist samen met zijn vos naar andere planeten om problemen op te lossen en het kwaad te bestrijden. Vanaf ca. 8 jaar.
Titre
De Planeet van de Tijd ; De Planeet van de Vuurvogel
Autre titre
The Planet of Time ; The Planet of Firebird
Directeur
Pierre-Alain Chartier
Compositeur
Frederic Talgorn 1961-
Antécédent bibliographique
Antoine De Saint-Exupéry
Titre uniforme
La planète du temps ; La planète de l'oiseau de feu
Langue
Français
Éditeur
Sans lieu de publication: Sony Pictures Home Entertainment, 2012
1 dvd-video
Durée
ca. 86 min.
Note
Taalkeuze: Frans, Vlaams, Engels, Duits, Portugees, Russisch Bevat afl. 1 en 2 van seizoen 1
EAN
8712609655667

Commentaires

Een Frans-Duitse 3D-televisie-animatieserie met een vrije 'spin-off' van het bekende, moderne sprookje 'De kleine prins' van De Saint Exupéry (uit 1943). Van in totaal 52 afleveringen, o.a. op KetNet uitgezonden, zijn dit de eerste twee: 'De planeet van de Tijd' en 'De planeet van de Vuurvogel.' De Kleine Prins, die samen met zijn geliefde Roos op een kleine asteroïde woont, moet te hulp komen als er weer onheil of conflicten zijn op andere planeten. De grote boosdoener is steeds de Slang (en zijn Zwarte Gedachten) die intrigeert en het kwaad vertegenwoordigt. Vergezeld door zijn slimme vriend 'de Vos' reist de Prins via de Melkweg, trotseert gevaren op magische werelden en planeten om als redder op te treden. Futuristische beelden en landschappen, alsmede snelle en gevaarlijke situaties wisselen elkaar in hoog tempo af. Deze avonturen wijken af van het oorspronkelijke boek. Bevat als bonusmateriaal informatie over het bedenken en maken van de animaties en het verhaal. Voor kinderen v…Lire la suite