DVD
Anglais

Ralph breaks the internet

Phil Johnston (directeur), Rich Moore (directeur)
Public cible:
6-8 ans et plus, 9-11 ans et plus
Ralph en Vanellope gaan via wifi het internet op om een nieuw racestuur te kopen voor Vanellope's racespel Sugar Rush. Maar kunnen ze nog vrienden blijven? Vanaf ca. 9 jaar.
Sujet
Games
Titre
Ralph breaks the internet
Directeur
Phil Johnston Rich Moore
Langue
Anglais
Éditeur
Disney DVD, © 2019
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2018
Durée
ca. 107 min.
Note
Taalkeuze: Nederlands, Engels, Vlaams Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden Los te kijken vervolg op ‘Wreck-It Ralph' (2012)
EAN
8717418544638

Commentaires

De Disney-animatiefilm ‘Ralph breaks the internet’ is het los te kijken vervolg op ‘Wreck-It Ralph’ (2012) van dezelfde makers. Ralph is de slechterik in het arcadespel ‘Fix-it Felix’ en goede vrienden met Vanellope, de autocoureur van het spel ‘Sugar rush’, ook een buitenbeentje. Wanneer het stuurwiel van haar spel kapot gaat, gaat Vanellope samen met Ralph via de wifi-verbinding het internet op om bij eBay een nieuwe te kopen. Internet blijkt een prachtige kleurrijke wereld, waar ze hulp krijgen van bijzondere personages, maar ook te maken krijgen met bugs, virussen en trollen. De recensenten geven 3-4 sterren. Floortje Smit (Volkskrant 12-12-’18): ‘(…) heeft oog voor de leuke én de minder leuke kanten van de digitale wereld (…) Een soort internet-voor-dummies is het, zonder overduidelijk waarschuwend wijsvingertje, die juist door alle grappenmakerij slim en effectief de problemen aankaart. Een beetje rommelig is de plot wel: de boodschap over elkaar de ruimte geven binnen een vrien…Lire la suite

À propos de Phil Johnston

Phil Johnston est un acteur, réalisateur, monteur, producteur et scénariste américain né le 26 octobre 1971 dans le comté d'Hennepin au Minnesota. Il est surtout connu pour avoir écrit le scénario des Mondes de Ralph (2012) et Zootopie (2016) des studios d'animation Walt Disney.

Biographie

Filmographie

Acteur

Cinéma

  • 2012 : Les Mondes de Ralph : Surge Protector (voix)
  • 2016 : Zootopie : Gideon Grey (voix)

Courts-métrages

  • 2005 : Rupture

Réalisateur

En lire plus sur Wikipedia