DVD
Anglais

R.L. Stine's Monsterville : cabinet of souls

Peter Deluise (directeur), Ryan Shore (compositeur), Dove Cameron (acteur)
Public cible:
9-11 ans et plus
Vier scholieren bezoeken een rondreizende Hall of Horrors-show. Ze ontdekken een kast waarin de zielen van verdwaalde tieners gevangen zitten. Vanaf ca. 10 jaar.
Titre
R.L. Stine's Monsterville : cabinet of souls
Directeur
Peter Deluise
Compositeur
Ryan Shore
Acteur
Dove Cameron Katherine McNamara Ryan McCartan Tiffany Espensen
Antécédent bibliographique
R.L. Stine
Langue
Anglais
Éditeur
Universal, © 2015
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2015
Durée
ca. 82 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Turks, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083060756

Commentaires

Amerikaanse griezelfilm van regisseur-acteur Peter DeLuise, geïnspireerd op het werk van R.L. Stine, de populaire schrijver van griezelboeken voor kinderen, o.a. de serie Kippenvel. Vier tieners bezoeken ter gelegenheid van Halloween een rondreizende Hall of Horrors-show en genieten van de levensechte monsters, zombies en geesten. Dan ontdekt Beth (Dove Cameron) een kast waarin de zielen van tieners gevangen gehouden worden. De vrienden binden de strijd aan met de eigenaar van de show Dr. Hysteria en zijn betoverende assistente Lilith. Renee Schonfeld (commonsense.org) geeft 2 sterren. Zij vindt het verhaal voorspelbaar en ongeloofwaardig, maar ook onderhoudend met een goed acterende hoofdrol en personages waar je een band mee krijgt. Zij concludeert: 'As Halloween movies go, it's not much, but for the right audiences it will entertain.' Vanaf ca. 10 jaar.