DVD
Anglais

The space between us

Peter Chelsom (directeur), Gary Oldman (acteur), Asa Butterfield (acteur)
Gardner (16) is opgegroeid op Mars. Ondanks risico's voor zijn gezondheid reist hij naar de aarde, op zoek naar zijn biologische vader en naar Tulsa, een meisje dat hij via videochat heeft leren kennen. Vanaf ca. 15 jaar.
Titre
The space between us
Directeur
Peter Chelsom
Acteur
Gary Oldman Asa Butterfield Carla Gugino Britt Robertson
Langue
Anglais
Éditeur
The Searchers, © 2017
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2017
Durée
115 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans
ISBN
9789461874559

Commentaires

Romantische sciencefictionfilm van Peter Chelsom (Serendipity; Shall we dance?) met Asa Butterfield (Hugo; Miss Peregrine’s home for peculiar children), Britt Robertson en Gary Oldman. Ergens in de nabije toekomst wordt een aantal astronauten naar Mars gestuurd om de planeet te koloniseren. Een van hen blijkt zwanger en overlijdt bij de geboorte van haar zoon, Gardner Elliot. Gardner groeit op tussen volwassen wetenschappers en gaat als hij zestien jaar is op zoek naar informatie over zijn biologische vader. Zo maakt hij via videochat kennis met Tulsa, een wereldwijs meisje in Colorado. Ondanks grote risico’s voor zijn gezondheid weet hij het gedaan te krijgen om naar de aarde te mogen reizen, waar hij Tulsa opzoekt en samen met haar zijn vader probeert te vinden. Gardner kijkt vol verwondering naar het aardse leven en weet niet hoe hij zich moet gedragen. Berend Jan Bockting (Volkskrant 23-2-’17) ziet vreemde plottwists en mist verfijning: ‘(…) Het is niet eens zo'n gek idee om puber…Lire la suite

À propos de Peter Chelsom

CC BY-SA 4.0 - Image by Jack English (Copyright holder Peter Chelsom)

Peter Chelsom est un réalisateur, scénariste et acteur britannique né à Blackpool (Lancashire) le 20 avril 1956.

Biographie

Filmographie

Comme réalisateur

  • 1991 : Hear My Song
  • 1995 : Funny Bones
  • 1998 : Les Puissants (The Migthy)
  • 2001 : Potins mondains et amnésies partielles (Town & Country)
  • 2001 : Un amour à New York (Serendipity)
  • 2004 : Shall We Dance?
  • 2009 : Hannah Montana, le film (Hannah Montana: The Movie)
  • 2014 : Hector et la Recherche du bonheur (Hector and the Search for Happiness)
  • 2016 : Un monde entre nous…En lire plus sur Wikipedia