Wat & Hoe Hoogtepunten Madrid bevat insider tips, 'must see' plekken, en uitklapkaarten om het meeste uit je bezoek aan Mallorca te halen. Met de Top 10-selectie, duidelijke wandelkaarten en een overzicht van de beste hotspots biedt Wat & Hoe Hoogtepunten Madrid je alle informatie die je nodig hebt.

Madrid is een dynamische en moderne stad met bijzondere en sfeervolle buurten, p

Titre
Madrid
Auteur
Paul Wade Kathy Arnold
Adaptateur
Josephine Quintero Jaap Verschoor
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Essential spiral Madrid
Édition
Zevende, herziene druk
Éditeur
Utrecht: Kosmos Uitgevers, 2020
190 pagina's : illustraties
ISBN
9789021575162 (paperback)

Commentaires

Deze kleinere variant van de 'Wat & Hoe Reisgids' is gewijd aan Madrid. Het zijn kleine pockets met veel kleurenfoto's. De kaften bestaan uit uitklapbare plattegronden en kaarten. Het kenmerk van de gids is beknoptheid. De introductie in het gebied is minimaal met puntsgewijze opsommingen van weetjes. Telkens worden in twee pagina's de belangrijkste bezienswaardigheden vermeld met website, foto, klein stukje tekst en praktische gegevens. Dan cafés, lunchadressen, restaurants, hotels, winkelen etc. Vervolgens worden per buurt bezienswaardigheden in enkele zinnen en tips voor restaurants, hotels, uitgaan etc. gegeven. Top 10-lijstjes, hotspots en ook enkele autoroutes en stadswandelingen zijn opgenomen. De gids besluit met een algemeen register en kaartregister. Herziene druk.

À propos de Paul Wade

Paul Wade (né le 20 mars 1962 dans le Cheshire en Angleterre) est un joueur de football international australien d'origine anglaise, qui évoluait au poste de milieu de terrain.

Biographie

Carrière en club

Carrière en sélection

Avec l'équipe d'Australie, il dispute 84 matchs (pour 10 buts inscrits) entre 1986 et 1996. Il figure notamment dans le groupe des sélectionnés lors de la Coupe d'Océanie de 1996.

Il dispute également les Jeux olympiques de 1988 avec la sélection australienne.

Palmarès

En lire plus sur Wikipedia