Livre
Néerlandais
Voor Chantel zijn al haar dromen uitgekomen. Ze is een beroemde filmster, mooi, rijk en woont in een prachtig huis. Overal waar ze komt wordt de rode loper uitgerold en staan de fotografen in de rij. Dat ze ook bang is, en alleen, houdt ze zorgvuldig verborgen tot ze beseft dat ze hulp nodig heeft om van een stalker af te komen. Maar of bodyguard Quinn Doran zo goed voor haar gemoedsrust is?
Contenu
Chantel (Ook verschenen onder de titel: Een verrassende rol)
Trace (Ook verschenen onder de titel: Geluk als toegift)
Titre
Een stralende ster
Auteur
Nora Roberts
Traducteur
Tasio Ferrand Harriët Vierdag
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Skin deep ; Without a trace
Éditeur
Amsterdam: HarperCollins, 2021
494 p.
ISBN
9789402707311 (paperback)

Commentaires

Bundeling van twee romans. 1. Chantel is opgegroeid in de Ierse artiestenfamilie O’Hurley en heeft de weg naar Hollywood gevonden. Hier is zij een succesvol en door velen aanbeden actrice, maar haar roem kent een keerzijde. Een van haar bewonderaars toont zijn affectie op een steeds verontrustendere manier. Ze schakelt een privédetective in om haar stalker op te sporen en om als bodyguard te fungeren. 2. Chantels’ broer Trace heeft het gezin jaren geleden verlaten. Hij leidt een avontuurlijk, maar gevaarlijk bestaan als spion. Zijn laatste klus is hem bijna fataal geworden waardoor hij wil stoppen met zijn werk. Voor de roodharige wetenschapster Gillian is hij echter de laatste hoop om haar broer en nichtje te redden uit de klauwen van een terroristische organisatie ook al is het een botte hark. Dit blijkt echter uiterlijke schijn te zijn. Zelfstandig te lezen vervolg op ‘Dans van de liefde’*. Wederom een knap staaltje schrijfwerk van de hand van Roberts. Door haar natuurlijke manier …Lire la suite

À propos de Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Image by Devillibrarian, puis modifiée par Guil2027

Nora Roberts, née Eleanor Marie Robertson le 10 octobre 1950 à Silver Spring dans le Maryland, est une romancière américaine spécialisée dans les romans d'amour et les thrillers psychologiques.

La série de romans mettant en scène le lieutenant Eve Dallas a été publiée aux États-Unis sous le pseudonyme de J. D. Robb. Elle a vendu plus de 400 millions de livres et est traduite dans plus de 26 langues.

Biographie

Née à Silver Spring dans le Maryland, Nora Roberts est la seule fille et la plus jeune d'une famille de 5 enfants. Après avoir fait ses études dans une école catholique, elle se marie jeune et part vivre à Keedysville (Maryland).

Pendant quelque temps, elle travaille en tant que secrétaire juridique puis, après la naissance de ses deux fils, elle reste à la maison pour s'en occuper.

En lire plus sur Wikipedia