Een popdiva op haar retour probeert met de hulp van haar assistente haar carrière uit het slop te halen.
Titre
The high note
Directeur
Nisha Ganatra
Acteur
Dakota Johnson Tracee Ellis Ross Kelvin Harrison (jr) Ice Cube 1969-
Langue
Anglais
Éditeur
Universal, © 2020
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2020
Durée
108 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans, Turks Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Deens, IJslands, Hindi, Noors, Portugees, Fins, Zweeds, Turks, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083218706

Commentaires

Amerikaanse romantische komedie (2020) van Nisha Ganatra (Late night). Met Dakota Johnson (Fifty shades of grey), Tracee Ellis Ross en Kelvin Harrison jr. (Waves, Luce). Zangeres Grace Davis is een superster op haar retour in de LA-muziekscene. Haar persoonlijke assistent Maggie droomt ervan muziekproducent te worden. Ze slaan de handen ineen om de carrière van Grace te redden. Beoordeling IMDb: 6,3. Tom van der Krieke (Filmtotaal 18-6-’20): ‘Op een enkele verrassing na kabbelt de film zonder al teveel poespas richting het einde. Veel draagkrachtiger is het acteerwerk van (...) Tracee Ellis Ross. De dochter van Diana Ross speelt op flamboyante wijze de verstikkende popdiva en laat horen dat ze over een mooie stem beschikt’ (2,5 sterren). Kevin Toma (Volkskrant 17-6-’20): ‘verschillende formule-verhaallijntjes, die dankzij de fijne cast nooit vervelend worden in hun voorspelbaarheid. Johnson en Ross hebben een sterke chemie en vooral Ross geeft haar rol alle mogelijke nuance (…) Proble…Lire la suite

À propos de Nisha Ganatra

Nisha Ganatra, née le 25 juin 1974 à Vancouver, Colombie-Britannique, est une réalisatrice, productrice, scénariste, actrice, monteuse et directrice de la photographie canadienne.

Biographie

Nisha Ganatra est ouvertement lesbienne.

Filmographie

Comme réalisatrice

  • 1996 : Junky Punky Girlz
  • 1997 : Drown Soda
  • 1999 : Chutney Popcorn
  • 2000 : The Real World (série télévisée)
  • 2002 : The Real World/Road Rules Battle of the Seasons (série télévisée)
  • 2003 : Cosmopolitan (TV)
  • 2003 : Fast Food High
  • 2005 : Cake
  • 2008 : Will You Merry Me (TV)
  • 2012 : Big Time Rush (…En lire plus sur Wikipedia