Livre
Néerlandais

23 dingen om te doen voor je 11½ bent

Mike Warren (auteur), Anna Dolinda (traducteur)

23 dingen om te doen voor je 11½ bent

Public cible:
9-11 ans et plus
Ruim twintig projecten die je gedaan moet hebben voor je 11,5 jaar oud bent, zoals het maken van je eigen gereedschapskist, een coole vlieger, een minikasje voor planten, een zonnekijker en een touwladder. Met afbeeldingen en werktekeningen in kleur. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Sujet
Knutselen
Titre
23 dingen om te doen voor je 11½ bent
Auteur
Mike Warren
Traducteur
Anna Dolinda
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
23 things to do before you are 11½
Édition
1
Éditeur
Amsterdam: Memphis Belle, 2015
64 p. : ill.
ISBN
9789089413819 (hardback)

Commentaires

Wat is nu leuker dan echt gereedschap te gebruiken en leuke dingen te maken? Dit boek biedt systematische stap-voor-stapbeschrijvingen van 23 projecten die kinderen zouden moeten uitvoeren voordat zij 11,5 jaar zijn. Het gaat o.a. om het maken van je eigen gereedschapskist, een coole vlieger, een minikasje voor planten, een zonnekijker, een touwladder, een vogelhuisje, houten stelten, een go-kart, een garnalenschepnet... Met een kleurcode wordt aangegeven of een project bestemd is voor wijze wetenschappers, knappe klussers, buitenbikkels of biobinken. Veiligheid staat voorop, en daarom wordt regelmatig de aanwezigheid en/of hulp van een volwassene aangeraden. Duidelijke gekleurde afbeeldingen en goede werktekeningen maken het geheel heel overzichtelijk. Ook wordt aangegeven waar de benodigde materialen te vinden zijn. De bladzijden van stevig papier zijn gebonden met een degelijke spiraalband die bij de rug een stevige kartonnen bescherming heeft. Een heel aantrekkelijke uitgave voor …Lire la suite

À propos de Mike Warren

Mike Warren (né en 1964) est un homme politique de Pitcairn. Il est maire de la dépendance britannique du 9 décembre 2007 au 1er janvier 2014. Il succède à Jay Warren.

Biographie

Mike Warren est maire de Pitcairn de 2008 à 2013.

Il est condamné pour détention d'images pédopornographiques téléchargée alors qu'il travaillait pour le bureau de la protection de l'enfance et pour avoir engagé une correspondance électronique à caractère sexuel avec une mineure de 15 ans.

Notes et références