Een vrouw moet als taakstraf voorlezen aan een schrijver die vijf jaar geleden door een auto-ongeluk zijn vrouw en zijn gezichtsvermogen verloor.
Extra subject
drama ; romantiek
Titre
Blind
Directeur
Michael Mailer
Acteur
Alec Baldwin Demi Moore
Langue
Anglais
Éditeur
Dutch Filmworks, 2017
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2017
Durée
101 min.
Note
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8719372005996

Commentaires

Romantisch drama, het regiedebuut van producent Michael Mailer met in de hoofdrollen twee bekende acteurs: Alec Baldwin (Paris can wait; Mission impossible) en Demi Moore (Flawless; G.I. Jane). Suzanne Dutchman is 19 jaar getrouwd met zakenman Mark (Dylan McDermott) en leidt een luxe leven in Manhattan. Het huwelijk is niet gelukkig: Mark is dominant en verwaarloost haar. Dan belandt Mark in de gevangenis vanwege financieel geknoei en wordt Suzanne wegens medeplichtigheid veroordeeld tot een taakstraf van 100 uur. Ze moet voorlezen aan Bill (Alec Baldwin), een schrijver en docent die vijf jaar geleden bij een auto-ongeluk zijn vrouw heeft verloren en bijna blind is geworden. Aanvankelijk botsen ze, maar ze ontwikkelen gevoelens voor elkaar. Intussen wordt Mark steeds jaloerser en wraakzuchtiger. Dennis Harvey (variety.com) schrijft: ‘(…) But the amour is as unconvincing as the tension is underdeveloped. The result is a watchable, albeit unsatisfying, vehicle for two stars (…)’ Harvey …Lire la suite

À propos de Michael Mailer

Michael Mailer est un producteur de films américain né en 1964.

Il a produit plus de 20 films et a fondé l’entreprise de production Michael Mailer Films, qu’il dirige.

Vie privée

Il a cinq sœurs et trois frères. Il a été le conjoint de Sandra Bullock.[réf. nécessaire] Il a épousé la chanteuse Sasha Lazard en 2004 avec qui il a un fils, Cyrus.

Filmographie

  • 1989 : Brouilles et Embrouilles
  • 1996 : The Money Shot
  • 1997 : Two Girls and a Guy
  • 1999 : Catalina Trust
  • 1999 : Giving It Up
  • 1999 : Black and White
  • 2000 : The Last Producer
  • 2001 : Harvard Story
  • 2002 : Empire
  • 2003 : Lost JunctionEn lire plus sur Wikipedia