Een man en een vrouw uit verschillende sociale klassen worden verliefd op elkaar, maar verliezen elkaar toch uit het oog.
Extra subject
drama, Romantiek
Titre
The best of me
Directeur
Michael Hoffman
Antécédent bibliographique
Nicholas Sparks
Acteur
James Marsden Michelle Monaghan
Compositeur
Aaron Zigman
Langue
Anglais
Éditeur
E One, 2014
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2014
Durée
ca. 113 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8713045243784

Commentaires

Amerikaans romantisch drama uit 2014, gebaseerd op het boek van Nicholas Sparks.* Dawson (James Marsden) en Amanda (Michelle Monaghan) waren 'highschool sweethearts'. Wanneer de relatie abrupt eindigt, omdat Dawson wegens klassenverschil gedwongen wordt de relatie te verbreken, gaan ze ieder hun eigen weg. Ruim twintig jaar later ontmoeten ze elkaar bij een begrafenis van een vriend. Het leven heeft hen allebei niet gebracht wat ze ervan gehoopt hadden en ze hebben elkaar nooit kunnen vergeten. Stephanie Merry (Washington Post 16-10- '14) geeft een 3,7: The Best of Me is still the same mushy Nicholas Sparks adaptation with drama so overwrought (overspannen/red.) audience members can’t help but laugh — at least until they’re sniffling during the closing credits. Bill Zwecker (Chicago Sun-Times 16-10-'14): 'The Best of Me was a better film than I expected. Much of that is due to the performances delivered by Marsden, Monaghan, Liana Liberato and especially young Australian actor Luke Br…Lire la suite

À propos de Michael Hoffman

Michael Hoffman est un réalisateur, producteur, scénariste et acteur américain né le 30 novembre 1956 à Hawaii (États-Unis).

Biographie

Filmographie

comme réalisateur

  • 1982 : Privileged (en)
  • 1985 : Restless Natives
  • 1987 : Promised Land
  • 1988 : Les Trois graces et moi (Some Girls)
  • 1991 : La télé lave plus propre (Soapdish)
  • 1995 : Le Don du roi (Restoration)
  • 1996 : Un beau jour (One Fine Day)
  • 1999 : Le Songe d'une nuit d'été (A Midsummer Night's Dream)
  • En lire plus sur Wikipedia