Twee rechercheurs van de politie in Oslo, die qua karakter nogal van elkaar verschillen, moeten samen de mysterieuze dood van vier migrantenjongens onderzoeken.
Titre
Seizure
Directeur
Megan Gallagher
Acteur
Anders Baasmo Christiansen 1976- Anders Danielsen Lie 1979-
Langue
Norvégien
Éditeur
Lumière, © 2020
2 dvd-video's
Date d'enregistrement
2019
Durée
8 x 60 min.
Note
Noors gesproken, Nederlands onderiteld
EAN
5407003482300

Commentaires

Noorse misdaadserie (2019, 8 afleveringen) bedacht door Megan Gallagher (Grenseland). Met Eline Grodal, Uma Feed, Kingsford Siayor (Trapped), Anders Baasmo Christiansen (Kon-tiki, The King’s choice) en Anders Danielsen Lie (Personal shopper, 22 july). Politierechercheur Max gaat kort na de dood van zijn zoon werken bij de afdeling moordzaken in Oslo. Daar moet de ethisch ingestelde Max samenwerken met de geharde en verbitterde en enigszins racistische detective Sander, waarbij ze nogal eens botsen. Samen moeten ze de mysterieuze dood van vier migrantenjongens onderzoeken. Beoordeling IMDb: 5.0 (van 10). Ben Croll (Variety.com 21-8-’19): Tegen de achtergrond van persoonlijk drama, heftige weersomstandigheden en buitenaardse verschijningen, wordt in deze serie elementen van de traditionele Scandinavische thriller vermengd met bovennatuurlijke invloeden.

À propos de Megan Gallagher

Megan Gallagher, née le 6 février 1960 à Reading (Pennsylvanie), est une actrice américaine.

Biographie

Megan Gallagher a étudié à la Juilliard School. Elle est surtout connue pour ses rôles dans les séries télévisées Capitaine Furillo et Millennium.

Elle s'est mariée avec l'acteur Jeff Yagher et a deux enfants.

Filmographie

Cinéma

  • 1990 : L'Ambulance : Sandra Malloy
  • 2002 : American Party : Holyoke Hottie
  • 2002 : Blind Obsession : Rebecca Rose
  • 2003 : La Maison de l'Étrange : Meg Russell
  • 2007 : August Rush : Megan

Télévision