DVD
Anglais
Binnen de clubcultuur van Los Angeles waarin alles draait om elektronische muziek gaat de jonge DJ Cole in zee met een DJ die internationaal flink aan de weg timmert en raakt daarna flink in de problemen.
Extra subject
Drama (film)
Titre
We are your friends / dir. by Max Joseph ; written by Max Joseph ... [et al.]
Directeur
Max Joseph
Compositeur
Matthew Simpson
Acteur
Zac Efron 1987- Emily Ratajkowski
Langue
Anglais
Éditeur
Dutch Filmworks, 2015
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2015
Durée
93 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8715664116555

Commentaires

Amerikaanse speelfilm uit 2015 van Max Joseph (bekend van de MTV-serie Catfish), met Zac Efron als dj Cole. Vier vrienden wonen in The Valley in Hollywood. Overdag hangen ze maar wat rond en ’s nachts feesten ze erop los. Cole Carter is één van die vrienden en hij hoopt als dj door te kunnen breken. Hij komt in contact met zijn grote voorbeeld dj James, die hem onder zijn hoede neemt. De zaken lijken goed te gaan met de hulp van James, totdat Cole verliefd raakt op de vriendin van James. Eric le Duc (Telegraaf 27-8-’15) geeft 2,5 ster: ‘In We are your friends oogt de acteur vooral als een emotieloze mooiboy die klungelig de knoppen en schuifjes van zijn dj-set beroert. Ook het schrale, clichérijke en videoclip-achtige verhaal waarin Efron ronddoolt, werkt niet mee.’ Ook Kevin Toma (Volkskrant 27-8-’15) is weinig positief: ‘Ergens diep onder het oppervlak van We Are Your Friends gaat een hard, confronterend drama over het moderne dj-bestaan schuil, vol scènes waarin roem, drugs en oeve…Lire la suite

À propos de Max Joseph

Max Joseph (né H. Maxwell), né le 16 janvier 1982 à New York aux États-Unis, est un réalisateur et producteur et un cinéaste américain. Il présente l'émission de télévision américaine Catfish : fausse identité diffusée sur MTV. Joseph a réalisé plusieurs films dont We Are Your Friends.

Biographie

Max Joseph est né le 16 janvier 1982 à New York,.

Il a dirigé le film We Are Your Friends.

Filmographie

Films dirigés

  • We Are Your Friends
  • Let's Harvest the Organs of Death Row Inmakes
  • 12 Years of DFA Too Old to Be Classic
  • En lire plus sur Wikipedia