Ingrid, een labiele jonge vrouw, verhuist naar Los Angeles en dringt zich op aan Taylor, een Instagram-ster. Vanaf ca. 15 jaar.
Extra subject
komedie, drama
Titre
Ingrid goes West
Directeur
Matt Spicer
Acteur
Aubrey Plaza Elizabeth Olsen O'Shea Jackson (jr.)
Langue
Anglais
Éditeur
Universal Studios, © 2018
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2017
Durée
ca. 94 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans Ondertiteling: Engels, Nederlands, Frans, Spaans
EAN
5053083131241

Commentaires

Regiedebuut van Matt Spicer, die ook meeschreef aan het scenario. In de hoofdrollen Aubrey Plaza (Legion; Mike and Dave need wedding dates) en Elizabeth Olsen (Wind river). Ingrid is een labiele jonge vrouw die verslaafd is aan sociale media, waar ze al haar ‘vriendschappen’ zoekt. Na het overlijden van haar moeder en een ongelukkig voorval met zo’n ‘vriendin’ verhuist ze met het geld van haar erfenis van Pennsylvania naar Los Angeles. Daar gaat ze dicht in de buurt wonen van Taylor, een ster op Instagram. Ze weet steeds verder binnen te dringen in het leven van Taylor, maar ontdekt ook dat een groot deel van Taylors mooie leven namaak is. Een drama met (zwarte) humor en thrillerelementen, dat ironisch en voor Ingrid niet hoopgevend eindigt. Joyce Slaton (commonsensemedia.org) waarschuwt dat de film veel geweld, drugsgebruik, seks en vulgaire taal bevat. Zij noemt het een herkenbaar verhaal over verlangen naar liefde en waardering, met een waarschuwing voor tieners en jong volwassenen…Lire la suite

À propos de Matt Spicer

CC BY 2.0 - Image by PunkToad from oakland, us

Matt Spicer, né le 10 juin 1984 à Hatboro (Pennsylvanie), est un réalisateur, scénariste et producteur américain.

Biographie

Filmographie

 Sauf indication contraire ou complémentaire, les informations mentionnées dans cette section peuvent être confirmées par la base de données IMDb.

Comme réalisateur

  • 2012 : It's Not You It's Me (court métrage)
  • 2012 : Lipstick (court métrage)
  • 2013 : Missed Connections (court métrage)
  • 2016 : That's What She Said (court métrage)
  • 2017 : Instalife (Ingrid Goes West)

Comme scéna…En lire plus sur Wikipedia