Livre
Néerlandais

Te mooi om waar te zijn

Mary Higgins Clark (auteur), Ineke Van Bronswijk (traducteur)
Als een interieurontwerpster de opdracht krijgt een herenhuis op te knappen waarvan de rijke eigenaar spoorloos is verdwenen, weet ze niet dat zijn vrouw en zoon een gevaar vormen.
Titre
Te mooi om waar te zijn
Auteur
Mary Higgins Clark
Traducteur
Ineke Van Bronswijk
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The melody lingers on
Édition
1
Éditeur
Amsterdam: Xander, 2015
318 p.
ISBN
9789401604031 (paperback)

Commentaires

Lane Harmon, weduwe met een vijfjarig dochtertje, is de assistente van de beroemde interieurontwerpster Glady Harper. Als die haar vraagt een bescheiden herenhuis voor de weduwe van de beruchte financier Parker Bennett in te richten, is ze direct geïnteresseerd. Parker Bennett verdween twee jaar geleden met zijn zeiljacht in de Caraïbische Zee, net zoals de vijf miljard dollar die hij in zijn fonds beheerde. Vele mensen werden gedupeerd en eisen nu hun geld terug. Pleegde Bennett zelfmoord of was zijn verdwijning gepland? Lane ontmoet de weduwe Bennett en haar zoon Eric, beiden overtuigd van de onschuld van Parker Bennett. Ze is onder de indruk van de overtuiging waarmee de weduwe in de onschuld van haar man gelooft en voelt zich aangetrokken tot hun zoon. Lane weet niet dat hoe meer ze betrokken raakt bij de weduwe en haar zoon, hoe meer zij en haar dochtertje gevaar lopen. In andere verhaallijnen volgen we andere betrokkenen bij de zaak. Niet bijzondere, maar wel vlot en routineus g…Lire la suite

À propos de Mary Higgins Clark

Mary Theresa Eleanor Higgins connue sous le nom de Mary Higgins Clark, née le 24 décembre 1927 à New York et morte le 31 janvier 2020 à Naples en Floride, est une écrivaine américaine ; elle s'est spécialisée dans le roman policier et le roman de suspense ce qui lui a valu le surnom de la « reine du suspense ».

Biographie

Jeunesse et formation

Mary Higgins Clark est la seconde des trois enfants de Luke Joseph Higgins, propriétaire d'un restaurant, et de Nora C. Durkin Higgins, un couple d'immigrants irlandais de milieu modeste.

En 1939, son père meurt dans son sommeil et sa mère peine à élever seule Mary et ses deux frères, dont l'un meurt des suites d'une méningite quelques années aprèsEn lire plus sur Wikipedia