Flipback
Néerlandais

Hemelen

Marion Pauw (auteur)
Als de kinderen van de eigenaar van een cosmeticabedrijf vinden dat zijn tijd er nu wel op zit, ontdekken zij dat hij al dagen wordt vermist.
Titre
Hemelen
Auteur
Marion Pauw
Langue
Néerlandais
Édition
2
Éditeur
Amsterdam: Dwarsligger, 2014
499 p. ; 12 cm
ISBN
9789049803506 (paperback)

Commentaires

Ron Casper (76), eigenaar van een groot Nederlands cosmeticabedrijf, is sinds zijn eerste vrouw zwanger was een notoire vrouwenjager die zich weinig aan vrouw en kinderen gelegen laat liggen. Nu drie huwelijken op de klippen zijn gelopen spendeert hij zulke grote bedragen aan escortdames dat het bedrijf eraan ten onder lijkt te gaan. Daarom spreken zijn kinderen, aandeelhouders en werkzaam in het bedrijf, Marloes en Willem uit zijn eerste en Lotte uit zijn tweede huwelijk, met elkaar af bij Willem en zijn vrouw. Alle drie getraumatiseerd door Rons vrouwenjacht hebben ze relatieproblemen. Eigenlijk vinden ze dat zijn tijd er nu wel op zit. Maar dan ontdekken ze dat hij al dagen wordt vermist. De journaliste en copywriter (1973) publiceerde zeven thrillers, waarvan ‘Daglicht’ werd bekroond met De Gouden Strop 2009 en werd verfilmd. Deze laatste is een heel boeiende, vaak spannende en uitstekend opgebouwde thriller met rake, soms geestige scènes en situaties, verrassende ontwikkelingen e…Lire la suite

À propos de Marion Pauw

CC BY-SA 4.0 - Image by Jan Willem Kaldenbach

Marion Pauw, née le 19 août 1973 en Tasmanie en Australie, est une écrivaine, femme de lettres et scénariste australo-néerlandaise.

Bibliographie

  • 2005 : Villa Serena: roman
  • 2006 : Barbara Tiggelaar leest Drift
  • 2008 : Girl in the Dark: A Novel
  • 2009 : Zondaarskind
  • 2010 : Jetset / druk 10
  • 2011 : Jetset 3voor2 2011 / druk 1
  • 2012 : Gulzig: en andere spannende verhalen
  • 2013 : De wilden
  • 2014 : Hemelen
  • 2015 : We moeten je iets vertellen
  • 2016 : Girl in the dark / meisje in het donker
  • 2016 : La ragazza che non sapeva
  • 2017 : Hotel Hartzeer

Filmographie