Livre
Néerlandais

De vloek van de slang

Lisa Maxwell (auteur), Maren Mostert (traducteur)
Dans la série:
Magiër; 3
Genre:
Esta en Harte gaan de strijd verder aan met de wraakzuchtige godin Seshat en haar bondgenoten.
Titre
De vloek van de slang
Auteur
Lisa Maxwell
Traducteur
Maren Mostert
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The serpent's curse
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, © 2021
702 p. : kaarten
ISBN
9789022591512 (paperback)

Commentaires

Magie en de mogelijkheid van tijdreizen. De hoofdpersoon Esta kan letterlijk de tijd stilzetten en met behulp van een magisch artefact door de tijd reizen. Hierdoor is ze een ongrijpbare dievegge. Ze gaat de strijd aan met de wraakzuchtige godin Seshat die gevangen zit tussen de pagina’s van het Boek der Mysteriën. Samen met Harte, die de kracht van het magische boek in zich meedraagt. Gelukkig hebben ze bondgenoten in Viola en Jianyu. Sommige vrienden zijn opeens vijanden. Esta en Harte gaan verder op zoek naar de vier elementaire stenen. Dan is daar nog de ring die meer macht biedt dan menigeen weet en misschien in verkeerde handen valt. Dit derde deel gaat direct sterk van start. Elk hoofdstuk start met een jaartal ter verduidelijking. De locaties, perspectieven en personages kunnen voor verwarring zorgen. Intrigerend decor met spannende avonturen in het New York van 1902 en 1904, en het Chicago van 1920. Twee plattegronden voor in het boek. Mooi, origineel maar complex fantasyver…Lire la suite

À propos de Lisa Maxwell

Lisa Maxwell est une actrice anglaise née le 24 novembre 1963 à Elephant and Castle (Royaume-Uni).

Biographie

Filmographie

Cinéma

  • 1982 : Remembrance
  • 1982 : Dark Crystal (The Dark Crystal) : Kira (voix)
  • 2006 : Free Jimmy : Lise (voix)

Télévision

  • 1988 : The Joe Longthorne Show (série télévisée) : (1988)
  • 1991 : The Lisa Maxwell Show (série télévisée)
  • 1993 : Comedy Playhouse (série télévisée) : Mojo
  • 2001 : En immersion ("In Deep") (série télévisée) : Pamela Ketman (2001-2002)
  • 2002 : Get Carman…En lire plus sur Wikipedia