Livre
Néerlandais

In het daglicht

Kristin Hannah (auteur)
Omdat een vrouw een grote leegte in haar leven voelt, gaat ze niet mee met haar man die een goede baan in New York heeft aangenomen.
Titre
In het daglicht
Auteur
Kristin Hannah
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Distant shores
Éditeur
Vianen: The House of Books, 2003
319 p.
ISBN
90-443-0755-X 90-443-0811-4

Commentaires

Een overbekend thema voor veel vrouwen: alles investeren in je partner en er weinig voor terug krijgen. Het overkomt Elizabeth, hoofdpersoon in dit verhaal. Haar man was ooit een bekend football-speler, die dankzij drugsgebruik aan lager wal is geraakt. Als televisiemedewerker slaagt hij er echter in weer een naam op te bouwen en na verloop van tijd krijgt hij een geweldige baan aangeboden. De consequenties zijn dat Elizabeth voor de zoveelste keer alles op moet geven om hem te volgen en voor het eerst realiseert ze zich dat ze een eigen leven wil leiden. Ondanks het uitgekauwde onderwerp een roman die je het liefst in een ruk uit zou willen lezen. De opbouw is dusdanig dat je steeds wilt weten hoe het verder gaat en of Elizabeth nu eindelijk eens voor zichzelf kiest. Voor liefhebbers van Rosamunde Pilcher en Maeve Binchy, maar ook van Marianne Fredriksson en Majgull Axelsson. Zorgvuldige vertaling. Paperback; kleine druk.

À propos de Kristin Hannah

Kristin Hannah est une écrivaine américaine. Née en septembre 1960 en Californie, elle a vécu toute son enfance à Bainbridge Island dans l'État de Washington. Après des études de droit, elle a travaillé dans la publicité puis s'est consacrée à l'écriture de romans sentimentaux.

Œuvre

  • Pépites d'or, J'ai lu, 1995 ((en) A Handful of Heaven, 1991)
  • (en) The Enchantment, 1992
  • (en) Once in Every Life, 1992
  • En lire plus sur Wikipedia