DVD
Anglais

What to expect when you're expecting

Kirk Jones (directeur), Heidi Murkoff (antécédent bibliographique), Mark Mothersbaugh (compositeur)
Vijf stellen die een baby verwachten worden gevolgd waarbij alle aspecten van zwangerschap en bevalling aan de orde komen.
Sujet
Zwangerschap
Titre
What to expect when you're expecting
Directeur
Kirk Jones 1964-
Antécédent bibliographique
Heidi Murkoff
Compositeur
Mark Mothersbaugh
Acteur
Cameron Diaz Jennifer Lopez 1969- Anna Kendrick Elizabeth Banks Brooklyn Decker Dennis Quaid 1954- Chace Crawford
Langue
Anglais
Éditeur
Dutch Filmworks, 2012
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2012
Durée
114 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands Naar de boeken van Heidi Murkoff
EAN
8715664099919

Commentaires

Amerikaanse romantische komedie uit 2012 van Kirk Jones (Everybody's fine; Waking Ned; Nanny McPhee), met Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks. Ontleend aan het boek van Heidi Murkoff. In deze komedie komen de verhalen van vijf koppels over zwangerschap en bevalling aan bod. Een van de stellen adopteert een kind. Van fladderende hormonen tot misselijkheid en miskraam met daartussen door familierelaties, man-vrouw problematiek, zenuwen over ouderschap etc. Rianne van der Molen (Algemeen Dagblad 24-5-'12) geeft 3 (van 5) sterren vindt 'de verhaaltjes nogal gekunsteld aan elkaar geplakt (...). Wat ook al niet helpt, is dat de onderlinge liefdesrelaties niet spetterend zijn en de vele grappen met weinig overtuiging worden gebracht. Groot pluspunt is wel de inbreng van Rebel Wilson, die als onhandige Janice (...) zorgt voor flink wat vermakelijke momenten. Toch blijft de film vooral geschikt voor (ex-)zwangere vrouwen die zich zullen herkennen in de vele zwangerschapskwaaltjes en …Lire la suite

À propos de Kirk Jones

Kirk Jones (né le 31 octobre 1964 à Bristol) est un réalisateur et scénariste britannique.

Biographie

Filmographie

Réalisateur

  • 1998 : Vieilles Canailles (Waking Ned)
  • 2005 : Nanny McPhee
  • 2009 : Everybody's Fine
  • 2012 : Ce qui vous attend si vous attendez un enfant (What to Expect When You're Expecting)
  • 2016 : Mariage à la grecque 2 (My Big Fat Greek Wedding 2)

Scénariste

  • 1998 : Vieilles Canailles (Waking Ned)
  • 2009 : Everybody's Fine

Liens externes

Suggestions