DVD
Anglais
Een jong stel met twee kinderen worstelt om rond te komen. De man besluit zelfstandig pakketbezorger te worden. Officieel is hij eigen baas, maar in feite zit hij vast aan één opdrachtgever die hem geen enkele vrijheid gunt. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, wordt een molensteen om de nek van het gezin.
Titre
Sorry we missed you
Directeur
Ken Loach
Acteur
Kris Hitchen Debbie Honeywood
Scénariste
Paul Laverty
Langue
Anglais
Éditeur
Cinéart, © 2020
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2019
Durée
97 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans
EAN
5051083154321
mooov

Commentaires

Brits sociaal-realistisch drama (2019) waarin Ken Loach (I, Daniel Blake) zich keert tegen flexibilisering van de arbeidsmarkt. Met Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone en Katie Proctor. Een jong stel met twee kinderen worstelt om rond te komen. De man besluit zelfstandig pakketbezorger te worden. Officieel is hij eigen baas, maar in feite zit hij vast aan één opdrachtgever die hem geen enkele vrijheid gunt. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, wordt een molensteen om de nek van het gezin. Beoordeling IMDb: 7,7. Ronald Rovers (Trouw 14-11-’19): ‘snoeiharde aanklacht tegen een economisch systeem dat mensen afmat, kaalvreet en uitspuugt. Een systeem dat Britse arbeiders ondertussen ook nog alle rechten ontneemt, zodat ze geen poot hebben om op te staan (…) zou verplichte kost moeten zijn voor alle leden van de Tweede Kamer’ (4 sterren). Maarten Moll (Parool 13-11-’19): ‘Toch zit er licht en lucht in Sorry we missed you, en humor (…) Debbie Honeywood schittert als A…Lire la suite

À propos de Ken Loach

CC BY-SA 3.0 - Image by Georges Biard

Kenneth Charles Loach dit Ken Loach [kɛn ˈləʊtʃ ], né le 17 juin 1936 à Nuneaton (Warwickshire), est un réalisateur britannique de cinéma et de télévision.

Il ouvre la voie, d'abord à la …En lire plus sur Wikipedia