Inhoud: Otje is een bijzonder meisje dat met dieren kan praten. Ze woont in hotel de Koperwiek samen met haar vader, de driftige kok Tos. Omdat Tos geen papieren heeft, kan hij na een driftbui zonder pardon ontslagen worden. Otje en Tos trekken weg van hotel de Koperwiek op zoek naar werk en naar papieren. Daarbij natuurlijk geholpen door Otjes dierenvrienden.
Titre
Otje 2
Directeur
Joram Lürsen Simone Van Dusseldorp
Langue
Néerlandais
Éditeur
[S.I.]: Warner Home Video, 2000
1 dvd-video
Date d'enregistrement
1998
Durée
125 min.
Note
Nederlands gesproken, geen ondertiteling Naar het beroemde, gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt Bevat : afleveringen 9 t.e.m. 13 Extra's : de vier leukste liedjes in karaokeversie

À propos de Joram Lürsen

Joram Lürsen, né le 11 août 1963 à Amstelveen, est un réalisateur et producteur de film néerlandais.

Vie privée

Il a été marié avec la réalisatrice Antoinette Beumer, de cette union naît deux enfants. Il est le frère de l'acteur Ruben Lürsen.

Filmographie

Cinéma

  • 1996 : 'Mijn Franse tante Gazeuse (nl)
  • 2004 : In Orange (nl)
  • 2007 : Love is all'
  • 2010 : The Magicians'
  • 2011 : Alfie le petit loup-garou
  • 2012 : Family Way En lire plus sur Wikipedia